Παρασκευή, 5 Μαρτίου 2010

Ποτέ δεν πεθαίνει,,,,όσο είναι ακριβά οι κηδείες!ZΗΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΣΦΑΓΙΑΣΜΟ
ΑΦΟΥ ΠΗΡΑΝ, ΠΗΡΑΝ (ΧΩΡΙΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΙΣ) ΤΩΡΑ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΑ!
Τα μέτρα που αποφάσισε και άρχισε ήδη να εφαρμόζει η κυβέρνηση για τη σταδιακή κάλυψη του δημοσιονομικού ελλείμματος (12% μείωση των επιδομάτων, τακτική φορολόγηση των αυτοτελώς φορολογούμενων, μείωση του φοροαπαλασσόμενου στις 6000 ευρώ, νέος φόρος στα καύσιμα, πάγωμα για τους άνω των 2000 ευρώ ακαθάριστα - εδώ κατέβηκε το όριο, αύξηση των συνταξιοδοτικών ορίων ηλικίας) υπολογίζεται ότι θα προσκομίσουν στα δημόσια ταμεία 10 δις ευρώ για την τρέχουσα χρονιά.
Ας θυμηθούμε κατ' αρχήν τα 28 δις που δόθηκαν σε μια νύχτα για την επανάκαμψη των δύσμοιρων τραπεζών.
Ας δούμε επίσης πόσο δύσμοιρες ήταν πραγματικά οι τράπεζες.
· Η ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ αύξησε κατά 197,24% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 15%.
· Η ALPHA BANK αύξησε κατά 45,48% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 29,7%
· Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ αύξησε κατά 460,6% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 284,97%
· Η EUROBANK αύξησε κατά 114,5% τα κέρδη της, ενώ οι φόροι της μειώθηκαν κατά 40,57%
Οι διαπιστώσεις αυτές προέρχονται από τα στοιχεία που δημοσίευσε η ΕΝΩΣΗ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
Ας δούμε όμως και μερικά άλλα νούμερα.
· 450 εκατομμύρια ευρώ προβλέπουν να υφαρπάξουν από τους μισθωτούς με τη μείωση κατά 12% των επιδομάτων.
· 600 εκατομμύρια ευρώ προβλέπονται στον προϋπολογισμό για επιχορήγηση των μη κυβερνητικών οργανώσεων ( ας θυμηθούμε λίγο πριν, 2 εκατ. είχε πάρει η «Γλαυκώπις Αθηνά» από το Ζαχόπουλο για κοπή πίτας και χριστουγεννιάτικα δώρα στα παιδιά των υπαλλήλων του ΥΠΠΟ)
· 6.500 εκατομμύρια ευρώ δαπανήθηκαν από τις 5 Οκτωβρίου έως τις 31 Δεκεμβρίου για τις μετακινήσεις πολιτικών στο εσωτερικό, με ιδιωτικά αεροπλάνα.
· 0 ευρώ προβλέπει ο προϋπολογισμός για φορολόγηση της εκκλησιαστικής περιουσίας.
· 45 εκατομμύρια ευρώ προβλέπει ο προϋπολογισμός ως έσοδο από τις πράσινες κάρτες των μεταναστών.
· 16 εκατομμύρια από τη φορολόγηση των εφοπλιστών.
· 8.767.147,03 εισέπραξε ο κ. Προβόπουλος τα τρία τελευταία χρόνια με νόμιμο τρόπο.
· 5,5 εκατομμύρια ευρώ πρόστιμο στην εταιρία Σημαιοφορίδη - Πρινιωτάκη έσβησαν το 2008 με πολιτική παρέμβαση στη ΦΑΕ Αθηνών.
· Σε 14000 ευρώ, μόνο, το μήνα θα περιοριστεί η αμοιβή του κ. Τάσου Γιαννίτση (του γνωστού εγκέφαλού της ασφαλιστικής αποδόμησης) από την εταιρία Ελληνικά Πετρέλαια, μετά την εθελοντική μείωση του μισθού του, για το καλό της πατρίδας.
· Λίγο λιγότερα από 300.000 ευρώ το χρόνο θα εισπράττει ο νέος μάνατζερ της ΔΕΗ, Αρθούρος Ζερβός. «Δε δέχτηκα αυτή τη θέση για τα χρήματα» δήλωσε συγκινημένος, μετά την ανάθεση από την περιβαλλοντικιά υπουργό, κυρία Μπιρμπίλη.
· 25.000 ευρώ το μήνα ήταν ο μισθός του κυρίου Παναγόπουλου, αφεντικού της ΕΡΤ. Από τον υπουργό επικοινωνιών κύριο Γερουλάνο ανακοινώθηκε η δραματική μείωση του μισθού του νέου ΕΡΤιάρχη, σε μόλις 6.500 ευρώ.
· 580.000 ευρώ το χρόνο, δηλαδή 48.333 ευρώ το μήνα είναι η αμοιβή του κυρίου Παναγή Βουρλούμη, διευθυντή του ΟΤΕ.
· Στις 7000 ευρώ μηνιαίως ανέρχεται η αμοιβή του διευθύνοντος συμβούλου της ΕΥΘΑΠ (Εταιρία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης) Νικόλαου Παπαδάκη. Για την ιστορία υπενθυμίζουμε ότι ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κύριος Παπαγεωργόπουλος έχει ταχθεί υπέρ της ιδιωτικοποίησής της για το καλό του καταναλωτή και της πατρίδας, λέμε εμείς ευρύτερα.
· Σε μόλις 5400 ευρώ ανέρχεται ο μισθός του κάθε ευρωβουλευτή μας ( όσο και του κάθε βουλευτή μας στο ελληνικό κοινοβούλιο). Ευτυχώς όμως τριπλασιάζεται, αφού στο ποσό του «βασικού μισθού» προστίθεται και ημερήσια αποζημίωση (300 ευρώ) για κάθε συνεδρίαση. Ευτυχώς επίσης δικαιούνται άλλα 14.000 ευρώ το μήνα για αμοιβές συνεργατών του γραφείου τους. Άγνωστη είναι η αμοιβή τους για τη συμμετοχή σε διάφορες επιτροπές.
· Δεν γνωρίζουμε ακριβώς το ποσό των δισεκατομμυρίων ευρώ από το σκάνδαλο Βατοπεδίου, από το σκάνδαλο της SIEMENS κλπ. Το μόνο που γνωρίζουμε, σε σχέση με το θέμα, είναι ότι οι επιπλέον αμοιβές των πολιτικών προσώπων που συμμετέχουν στην εξεταστική επιτροπή (!!!) για το Βατοπέδι ανέρχονται σε 1,7 εκατομμύρια ευρώ.
Αν ζαλιστήκατε από τα νούμερα και έχετε τάση για εμετό, ελεύθερα. Το παρόν μπορεί να χρησιμεύσει και ως εμετοδοχείο.
Μιας όμως και μιλάμε για αριθμούς, ας αναλογιστούμε ποιοι είναι πραγματικά τα ΝΟΥΜΕΡΑ.
Όλα τα στοιχεία προέρχονται από δημοσιεύματα των εφημερίδων και δεν διαψεύστηκαν! ! !

ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΔΙΕΞΟΔΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ... Τα πράγματα θα μπορούσαν να γίνουν έτσι:
1. Δανείζουμε εμείς (οι Έλληνες) την Ελλάδα άμεσα. Έχουμε αρκετές καταθέσεις για να καλύψουμε αρκετούς μήνες. Ταυτόχρονα, δίδοντας εξωφρενικά προνόμια στους Κινέζους (λιμάνι και ζώνη ελευθέρου εμπορίου για ίδρυση μονάδων συναρμολόγησης και "εξευρωπαϊσμού" των προϊόντων τους) τους πουλάμε 40 με 50 δις ευρώ ομολόγα. Ένα μεγάλο μέρος των Ευρώ που μαζεύει η Κυβέρνηση από τα παραπάνω το μετατρέπει σε δολάρια (δείτε το γιατί στο 4)
2. Καλούμε το ΔΝΤ για τα υπόλοιπα. Θα πληρώσουμε κατιτίς παραπάνω αλλά θα απολαύσουμε τα μούτρα των "Εταίρων" όταν καταλάβουν ότι η Ευρωπαϊκή τους Ένωση είναι ένα μάτσο κουρελόχαρτα. Θα απολαύσουμε επίσης μία άνευ προηγουμένου ξεφτίλα της Κομισιόν και των καρεκλοκενταύρων της.
3. Αναθεωρούμε τις παραγγελίες οπλικών συστημάτων από τους φίλους Ευρωπαίους
4. Καλούμε την Κομισιόν να δει το θέμα εξόδου μίας χώρας από τη Ζώνη του Ευρώ, μια και αυτό δεν προβλέπεται πουθενά. Με το που θα κυκλοφορήσει η είδηση το Ευρώ θα χάσει το 30% της αξίας του ως προς το δολάριο. Στο σημείο αυτό η Ελληνική Κυβέρνηση πουλάει τα δολάρια και αγοράζει Ευρώ. Το κέρδος είναι 25% (με τις προμήθειες) και οι Γερμαναράδες το φυσάνε και δεν κρυώνουν.
5. Εν τω μεταξύ σοβαρευόμαστε και δουλεύουμε και πληρώνουμε φόρους
6. συνάπτουμε συνθήκη με την Τουρκία σύμφωνα με την οποία δίνουμε Ελληνική (άρα και Ευρωπαϊκή) υπηκοότητα σε όποιον Τούρκο πολίτη έχει συγγένεια μέχρι β' βαθμού με Τούρκους που εκτοπίστηκαν κατά την ανταλλαγή πληθυσμών. ¨όλοι αυτοί την επόμενη μέρα παίρνουν το αεροπλάνο για τη Γερμανία... Ταυτόχρονα θεσπίζουμε ακόμα πιο εύκολα κριτήρια ελληνοποίησης (με παράβολο 3.000 Ευρώ) των παράνομων προσφύγων. Και αυτοί παίρνουν την επόμενη μέρα το τραίνο για τη Γερμανία και Γαλλία. Με τρόμο βλέπουν οι Εταίροι εισροή 15.000 χιλιάδων μουσουλμάνων την εβδομάδα με Ελληνικά διαβατήρια.
7. Η Κομισιόν απελπισμένη καλεί τους Εταίρους να αναθεωρήσουν τη στάση τους για την Ελλάδα, όλοι όμως βλέπουν ότι είναι αργά.
8. Η Ελλάδα αιτείται αποχώρησής της από το Ευρώ. Ακολουθούν και η Ιταλία και Ισπανία που υποφέρουν χρόνια από το σκληρό Ευρώ και την κηδεμονία των Γερμανών. Το Ευρώ καταρρέει. Η Κομισιόν παραιτείται σύσσωμη. Οι Άγγλοι κατηγορούν Γερμανία και Γαλλία ότι τα έκαναν μούσκεμα και ζητούν επειγόντως αναθεώρηση των Συνθηκών.
9. Έχουμε φτάσει το Δεκέμβριο του 2012. Οι Γερμανοί κατάλαβαν ότι τα έβαλαν με λάθος Mother fucker. Μερικές μέρες αργότερα φτάνει το τέλος του κόσμου. Όχι για όλους όμως, οι Έλληνες (και τα 15 εκατομμύρια σε όλο τον κόσμο) έχουν μεταφερθεί με τα διαστημόπλοια των Ελ στον Άλφα του Κενταύρου. Μαζί τους σώθηκαν και μερικές ξέμπαρκες Γερμανίδες που είχαν παντρευτεί κάτι γκαρσόνια από την Μύκονο...
Δύο σκωπτικά κείμενα έξω από τα δόντια που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Έχουμε πολλά να συμμαζέψουμε από τις καταστροφές που προκάλεσαν ηθελημένα οι πολιτικοί που ψηφίζει η πλειοψηφία του Ελληνικού λαού.

7 σχόλια:

 1. Για τον «Αγώνα Εθνικής Επιβίωσης» επιβάλλεται
  Των τοκογλύφων, των κερδοσκόπων και των μαστροπών της παγκοσμιοποίησης

  Οι καταναλωτές έκπληκτοι βλέπουν να κυριαρχεί στις σημερινές προοπτικές της πατρίδας μας, η προσπάθεια του παγκοσμιοποιημένου τοκογλυφικού συστήματος ...

  Να καταστρέψει ό,τι έχει μείνει ελληνικό!

  Οι πολυεθνικοί τοκογλύφοι, οι κερδοσκόποι και οι μαστροποί θέλουν να καταστρέψουν την Εθνική μας οικονομία και να μας επιβάλλουν τις παγκόσμιες εταιρείες - βρικόλακες των μεταλλαγμένων και της κλιματικής καταστροφής!
  Είναι ηλίου φαεινότερο ότι αν μειωθεί η αγοραστική δύναμη των καταναλωτών?
  Θα καταστραφούν οι ευαίσθητες ομάδες της ελληνικής οικονομίας, δηλαδή οι μικρομεσαίοι παραγωγοί (αγρότες, βιοτέχνες κλπ) και θα παραμείνουν οι έμποροι οι συνδεδεμένοι με τις παγκόσμιες εταιρείες.
  Αυτό θα οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερο έλλειμμα ισοζυγίου πληρωμών και σε υπερβολική ανεργία.
  Θα μειωθούν ακόμη περισσότερο τα έσοδα του κράτους, λόγω μείωσης των πωλήσεων και του ΦΠΑ.
  Η Ελληνική οικονομία θα μπει σε βαθιά ύφεση.
  Άρα οι παγκόσμιοι κερδοσκόποι απαιτούν στην πραγματικότητα την καταστροφή της Εθνικής μας Επιβίωσης? και την ακόμα πιο βαθιά υποδούλωσή μας. Θέλουν να κυριαρχήσουν στην ελληνική αγορά οι μεγάλες παγκόσμιες ανώνυμες εταιρείες και να καταστρέψουν τους μικρούς επώνυμους έλληνες παραγωγούς!
  Γιʼ αυτό απευθύνουμε έκκληση στην Κυβέρνηση και στους Βουλευτές μας:
  Σταματήστε να πληρώνετε τους τοκογλύφους! Πάρτε ως παράδειγμα χώρες της Λατινικής Αμερικής, και ενισχύστε την Εθνική μας Οικονομία.
  Να Βυθίσετε το «Χόρα» των κερδοσκόπων
  Αυξήστε την αγοραστική δύναμη των καταναλωτών!
  Περιορίστε τις εισαγωγές πολυτελών εμπορευμάτων και όπλων.
  Ενισχύστε τα ελληνικά προϊόντα.
  Αναπτύξτε την ελληνική παραγωγή.
  Βοηθείστε τους Έλληνες βιοτέχνες και αγρότες να δημιουργήσουν αγορές παραγωγών, για απʼ ευθείας πωλήσεις στους καταναλωτές με καλύτερες τιμές.
  Μειώστε γενναιόδωρα το ΦΠΑ των βασικών ελληνικών ειδών διατροφής, των ελληνικών βιολογικών προϊόντων και των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας.
  Αυξήστε πολύ το ΦΠΑ όλων των εισαγόμενων ειδών, μετατάσσοντας τα σε είδη πολυτελείας.
  Φορολογείστε τα κέρδη των εταιριών σε διπλάσιο ποσοστό από αυτό των εργαζομένων καταναλωτών.
  Απαγορέψτε εντελώς την εισαγωγή των μεταλλαγμένων.
  Μποϋκοτάζ σε ΟΛΑ τα εισαγόμενα!
  (εκτός από τα εργαλεία)
  Η Γενική Συνέλευση της ΒΙΟΖΩ καλεί τους καταναλωτές:
  Να μην συμμορφωθούν με τις απαιτήσεις των τοκογλύφων και των κερδοσκόπων.
  Να αντισταθούν στην λαίλαπα της παγκοσμιοποίησης, μποϋκοτάροντας ΟΛΑ τα εισαγόμενα είδη, εκτός από τα εργαλεία. Ας αγοράζουμε μόνο ελληνικά ποιοτικά προϊόντα. Μπορούμε να ζήσουμε μόνο με την ελληνική παραγωγή.
  Να επιλέγουν ελληνικά βιολογικά και φυσικά αγαθά.
  Να βρουν και να αξιολογήσουν απʼ ευθείας τους Έλληνες παραγωγούς επιλέγοντας τους καλύτερους.
  Να δημιουργήσουν άμεση σχέση με τους παραγωγούς. Μόνο αν γνωρίσεις τον παραγωγό μπορείς να αγοράσεις επώνυμο προϊόν.
  Να πάψουν, όσο μπορούν, να εξαρτώνται από την αγορά και να κάνουν ιδιοπαραγωγή αγαθών και υπηρεσιών.
  Να πληρώσουν οι κερδοσκόποι
  Όχι οι καταναλωτές !

  www.biozo.gr

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ενας δημόσιος υπάλληλος6 Μαρτίου 2010 - 11:51 μ.μ.

  Ε,ναι λοιπόν φταίω εγώ.

  Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω το μεγαλείο της δημοκρατίας που ζω, η οποία ρίχνει το φταίξιμο σε μένα τον δημόσιο υπάλληλο και εκπαιδευτικό που μετά από 12 χρόνια παίρνω 1300 ευρώ και πρέπει να πληρώσω εγώ.
  Φταίω εγώ που δεν είμαι πατριώτης όπως οι περισσότεροι βουλευτές που δεν έχουν υπηρετήσει ποτέ οι περισσότεροι στο στρατό αλλά όμως νοιάζονται.

  Φταίω εγώ που δεν μπορώ να καταλάβω ότι δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου βουλευτές, υπάλληλοι της βουλής, φοροφυγάδες, ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων, πρόεδροι ποδοσφαιρικών ομάδων, ιδιοκτήτες εφημερίδων και τηλεοπτικών μέσων, είναι όλοι πιο ίσοι στα προνόμια από τους υπόλοπους και ίσως και πιο πατριώτες και για αυτό δεν θίγονται από τα μέτρα.
  Φταίω εγώ που δεν λέω να κατανοήσω τους εθνικούς λόγους για τους οποίους οι δικηγόροι δεν καταβάλλουν ΦΠΑ, οι γιατροί δεν πληρώνουν φόρους, οι υπάλληλοι της βουλής παίρνουν 16 μισθούς.

  Φταίω εγώ ο δημόσιος υπάλληλος που εκατομμύρια ευρώ δίνονται σε θνησιγενείς και μεταθανάτιες εφημερίδες μέσω κρατικών χρημάτων και σε ποδοσφαιρικές ομάδες.

  Φταίω εγώ ο εκπαιδευτικός γιατί αντί να κάνω ιδιαίτερα και να μην έχω οικονομικό πρόβλημα περιμένω να μου δώσει μισθό το κράτος.

  Φταίω εγώ γιατί δεν μπορώ να αντιληφτώ ότι πρέπει να δώσω ως πατριώτης και το 13 μισθό για να μπορούν οι εργολάβοι να φτιάχνουν δρόμους με τριπλάσιο κόστος από ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη. Για να μπορούν οι ίδιοι εργολάβοι να εισπράττουν υπέρογκα ποσά από τα διόδια και μετά μέσα από τις εφημερίδες τους και τους σταθμούς τους να στοχοποιούν τους δημόσιους υπαλλήλους για το χάλι της οικονομίας. Για να μπορούν να προβάλλουν και να προωθούν τους πολιτικούς της αρεσκείας τους. Αλήθεια ποιοί εργάστηκαν στα μεγάλα έργα και με τι μεροκάματα;

  Φταίω εγώ που δεν νοιώθω πατριώτης για να δώσω και το 12ο μισθό στο κράτος για να μην αποδίδει κανένας καναλάρχης ασφαλιστικές εισφορές αγγελιόσημα και κάθε ιδιοκτήτης εφημερίδας να μπορεί να έχει αφορολόγητο ποσό από τον τζίρο του και να μπορούν συγκεκριμένοι δημοσιογράφοι να είναι στη μισθοδοσία υπουργείων.

  Φταίω εγώ που δεν έχω Πόρσε Καγιέν και offshore εταιρεία όπως όλοι οι καλοί πατριώτες και που πιστεύω ότι νόμιμο είναι μόνο ότι είναι και ηθικο.

  Φταίω εγώ ο προδότης της πατρίδας που δεν δίνω και τον 11ο μισθό μου για να μπορούν οι τράπεζες να δηλώνουν πριν λίγα χρόνια αστρονομικά κέρδη τετραπλάσια σε σχέση με τις ευρωπαικές και μόλις τα στελέχη τους έπεσαν έξω να τους δίνει το κράτος 22 δις ?. Βλέπετε για να πλουτίσουν λίγοι πατριώτες τραπεζίτες πρέπει όλοι εμείς για 2 δις ? να φάμε παντεσπάνι.

  Φταίω εγώ ο τεμπέλης δημόσιος υπάλληλος που το κράτος χαρίζει δις σε φαρμακευτικές εταιρείες για εθνικούς λόγους και δεν συλλαμβάνει λαθρέμπορους καυσίμων όταν είναι πρόεδροι ΠΑΕ.
  Φταίω εγώ που δεν είμαι τόσο πατριώτης για να βοηθήσω με το μισθό μου τους εργατικούς επιχειρηματίες του ιδιωτικού τομέα που έχουν τη χαμηλότερη φορολογία στην Ευρωζώνη και δεν φορολογούνται τα μερίσματά τους.
  Φταίω εγώ λοιπόν που λόγω έλλειψης πατριωτισμού δεν μπορώ να αντέξω το γεγονός ότι για το κράτος εγώ ο εκπαιδευτικός των 1400 ευρώ θεωρούμαι δαπάνη περικοπτέα και ίσως και σπατάλη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ενας δημόσιος υπάλληλος6 Μαρτίου 2010 - 11:54 μ.μ.

  Για όλους αυτούς τους λόγους προχωρώ κι εγώ στα δικά μου επώδυνα πλην όμως αναγκαία μέτρα για την ανόρθωση της οικονομίας μας και παροτρύνω και όλους όσους νοιώθουν το ίδιο να τα ακολουθήσουν για το δύσκολο χρονικό διάστημα που έρχεται. Προτείνω λοιπόν σε όλους τους δημόσιους υπαλλήλους μέχρι να μας δώσουν πίσω τα χρήματα που μας παίρνουν τώρα ή μέχρι να φυλακιστούν κάποιοι πολιτικοί ή να δημευτούν περιουσίες φοροφυγάδων να θυμούνται τα εξής.
  1. Δεν αγοράζω τίποτα πέρα από τα πολύτως αναγκαία. Για τα υπόλοιπα εάν δεν μου κάνουν επί τόπου έκπτωση 20% όσο και η απώλεια του εισοδήματός μου δεν τα αγοράζω. Ας κινηθεί η αγορά από τους τίμιους και εργατικούς υπαλλήλους του ιδιωτικού τομέα.
  2.Δεν βγαίνω έξω για καφέ εάν δεν μειώσουν κατά 20% την τιμή του. Το ίδιο και για το σινεμά θέατρο και λοιπά.
  3.Δεν αγοράζω εφημερίδα για λόγους τάξης καθώς όλες μας θεωρούν την αιτία του κακού αλλά και γιατί επιδοτούνται από το κράτος.
  4. Δεν επιβραβεύω με τηλεθέαση δημοσιογράφους που επιχαίρουν ως είναι φυσικό σε μίσθαρνα γλοιώδη υποκείμενα οικονομικών συμφερόντων.
  5. Δεν πιστεύω κανένα δημοσιογράφο αν δεν αποκαλύψουν ποιοι και πώς καταχράστηκαν δις ? την περίοδο των Ολυμπιακών αγώνων; Αν δεν μας πούν πόσοι Έλληνες εργάτες επωφελήθηκαν των μεγάλων έργων και εάν καταβλήθηκαν οι εργατικές εισφορές; Εάν δεν μας πουν πόσα διόδια έπρεπε να πληρώνουμε και τι είδους κομπίνα γίνεται με τους εργολάβους που παίρνουν διόδια πριν κατασκευάσουν τους δρόμους. Εάν δεν μας αποκαλύψουν ποιοι δημοσιογράφοι πληρώνονται από υπουργεία.
  Παρόλο δε που δεν είμαι και τόσο πατριώτης προτείνω στην κυβέρνηση που σίγουρα όλοι είναι πατριώτες τα εξής μέτρα περιμένοντας να μας πει και κάποιος πόσα δις ? θα απέφεραν
  1.Φορολόγηση 1% των χρηματιστηριακών συναλλαγών.
  2.Φορολόγηση 40 % των επιχειρήσεων.
  3.Φυλάκιση για όσους δεν αποδίδουν ΦΠΑ
  4. Φόρος 5% επί των στρατιωτικών δαπανών.
  5. Παύση χρηματοδότησης ΠΑΕ και ΚΑΕ.

  6. Παύση χρηματοδότησης ιδρυμάτων πρωθυπουργών.
  7. Παύση χρηματοδότης εφημερίδων και ιδιωτικών καναλιών με κρατκή διαφήμιση
  8. Οι πλούσιοι που φυλάσσονται από αστυνομικούς να καλύπτουν και τη μισθοδοσία τους
  9. Οι επιχειρηματίες να συμβάλλουν και αυτοί επώνυμα αν όχι με 20% τουλάχιστον με 10% έκτακτη εισφορά ως καλοί πατριώτες που δεν είμαστε εμείς οι δημόσιοι υπάλληλοι.
  10. Φόρος 10% στα έσοδα από τα διόδια χωρίς να αυξηθεί η τιμή γιατί οι εργολάβοι είναι και οι περισσότερο πατριώτες από όλους.
  ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΘΑ ΧΥΘΕΙ ΑΙΜΑ ΕΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΝ ΣΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΤΣΕΠΕΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Μετρημένα Μέτρα7 Μαρτίου 2010 - 12:16 π.μ.

  Το Σύνταγμα λέει ότι η χώρα μας μπορεί να έχει 200 με 300 βουλευτές... ας μείνουν λοιπόν οι 200...
  Να μειωθεί η χρηματοδότηση των κομμάτων...
  Μετά τα τελευταία οικονομικά μέτρα...για να δούμε, θα πάει κανένας φυλακή;
  Ή ο "κανένας πάλι θα είναι κανένας";
  Γι αυτόν δεν πήρανε τα μέτρα;
  ...κάποιος λοιπόν έφταιξε... και όλοι εμείς οι πολίτες καλούμαστε να πληρώσουμε;
  Η ευκαιρία αυτή που δόθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου είναι Μοναδική για πρωθυπουργό αυτής της χώρας.
  Αυτά τα μέτρα δεν θα μπορούσε να τα περάσει ούτε επαναστατική κυβέρνηση.
  Συμφωνούμε λοιπόν... Αναγκαία τα "φορομπηχτικά μέτρα" , αλλά αυτοί ακόμα παίρνουν bonus και επιδόματα;
  Αν θέλουν λοιπόν να τους πάρει ο κόσμος στα σοβαρά πρέπει να:

  1. Επιστρέψουν τα βουλευτικά αυτοκίνητα πίσω στο κράτος να μειώσουν τα έξοδά τους.
  Αν έγιναν βουλευτές για την λιμουζίνα να παραιτηθούν, και να πάνε στο σπίτι τους.

  2. Μειώσουν τον μισθό τους (Η πολιτική είναι λειτούργημα και όχι επάγγελμα).

  3. Κόψουν πρώτοι: "Δώρα" και επιδόματα μέχρι το τέλος του 2011
  (‘Άλλωστε παίρνουν αρκετά σαν βασικό μισθό, οπότε δεν τίθεται θέμα επιβίωσης).

  4. Καταργήσουν την βουλευτική τους ασυλία και να συναινέσουν στην διαλεύκανση της αλήθειας.
  Έλεγχος όλων των σκανδάλων από το 1980 μέχρι και σήμερα (συμπεριλαμβανομένων και όλων των πρώην υπουργών, μεγαλοεπιχειρηματιών, μεγαλοεργολάβων, διοικήσεων ΔΕΚΟ, Σωμάτων Ασφαλείας, κλπ. του παρελθόντος ακόμα και εάν δεν είναι ενεργοί σήμερα).

  5. Καταργήσουν τον ιδιοτελή νόμο της παραγραφής των αδικημάτων τους και να επιτρέψουν το "άνοιγμα " παλιών υποθέσεων κατάχρησης Δημοσίου πλούτου".

  6. Καταργήσουν τυχόν νόμο, εάν υπάρχει, περί νόμιμης και ηθικής προμήθειας των υπουργών για διαγωνισμούς Δημοσίου.

  7. Ενεργοποιήσουν τον ανενεργό νόμο περί Έλεγχου " ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ" σε όλους τους βουλευτές καθώς και στα συγγενικά τους πρόσωπα Α’ βαθμού.

  8. Δημοσιεύσουν την σημερινή πραγματική τους περιουσιακή κατάσταση και να μας αιτιολογούν κάθε εξάμηνο για τυχόν αλλαγές, καθώς επίσης πώς την απόχτησαν μέχρι σήμερα.

  9. Νομοθετήσουν άμεσα την δήμευση μέρους της περιουσίας τους (στο ταμείο Πετσάλνικου) όλων όσων αποδειχτεί ότι έκλεψαν το κράτος (πολιτικών και ΜΗ).

  10. Καταργήσουν την μονιμότητα στο δημόσιο και να επαναφέρουν το θεσμό των Ελεγκτών Δημοσίας Διοίκησης.

  Για να δούμε τότε, πόσο σοβαρά έχει πάρει αυτή η κυβέρνηση την απόφαση να σώσει την χώρα μας και να δημιουργήσει κράτος δικαίου;
  Αρκετά μας έχουν ρεζιλέψει διεθνώς όλοι τους μέχρι τώρα.
  Πιάσαμε πάτο και σε λίγο βουλιάζουμε στον βούρκο!
  Τα 4,8 δις δεν είναι αρκετά ούτε για οδοντογλυφίδες σε 300+ δις χρέος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Ανεξαρτήτως του ποιό κόμμα βρίσκεται στην εξουσία και επί κοντά 15 χρονια τώρα εξελίσεται μια επιχείρηση εθνοαποδόμησης παράλληλη με την αποδόμηση του κράτους μέσω Διαφθοράς-Διαπλοκής. Αφορά τους τομείς της Παιδείας, της Ενημέρωσης και του Πολιτισμού. Ολα τα μέτρα λαμβάνονται ηπίως με τρόπο καλυμένο σε μια εμφανή προσπάθεια να μην προκληθούν αντιδράσεις. Η αποκάλυψη κυβερνητικών δραστηριοτήτων αυτής της στόχευσης γίνεται μόνο όταν εκδηλώνονται αντιδράσεις, οι οποίες συνήθως παρακάμπτονται για να συνεχιστεί ο ρους της επιχείρησης. Πρόκειται για κάτι σαν βελούδινη εθνοκάθαρση που παρουσιάζεται ως εκσυγχρονισμός αλλά επιφέρει αλλαγή του τοπίου όπου ζούμε και εξουδετέρωση του λαϊκου παράγοντα. Στην εκδήλωσή του ανιχνεύεται το πραγματικό βαθύ κράτος των ημερών. Οπως παλια το παρακράτος εκδηλώνονταν με το περιρρέον κλίμα αντικομμουνισμού και μισαλοδοξίας έτσι το σημερινό παρακράτος έστησε το δικό του κλίμα, εκεινο της εθνικής αποδόμησης. Η Αννα Μπίλντεμπεργκ Διαμαντοπούλου ανήγγειλε από τις ειδήσεις του Χαζονικολάου τη διδασκαλία της αγγλικής γλώσσας ΑΠΟ ΤΗΝ 1η ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ.

  http://neotera.wordpress.com/

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Ανέχεσαι να σου επιβάλει όρους λιτότητας και να σε «μαλώνει» ότι δεν κάνεις καλό οικογενειακό κουμάντο, ο κάθε γκαργκάνας και ο κάθε προβόπουλος ( με ετήσιο δηλωθέν εισόδημα πάνω από 4.800.000,00 ευρώ)???? Και αμέσως μετά από τις δηλώσεις του να υπογράφει για τον εαυτό του αύξηση των bonus…???
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ εσύ φοβάσαι μην χάσεις τη δουλειά σου ενώ ο υποδιευθυντής της ΔΕΗ παραιτείται και παίρνει αποζημίωση 160.000 ευρώ?? Εσύ πόσα θα πάρεις εάν παραιτηθείς??
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Οι παπάδες δεν εναντιώνονται στη μη απόδοση δικαιοσύνης, στην εξαπάτηση και στον κατήφορο αξιών και ιδεών που πήραμε και δεν βοηθάνε τον απλό λαό με την αμύθητη εκκλησιαστική περιουσία τους?? Γιατί μας βγάζουν στο δρόμο ΜΟΝΟΝ όταν πάνε να τους φορολογήσουν??? Για ποιο λόγο άραγε, γίνονται οι δωρεές?? Για να αγοράζουν μετοχές και ακίνητα οι παπάδες ή για να βοηθάνε αυτούς που έχουν ανάγκη?? Γιατί η μεγαλύτερη εταιρία στην Ελλάδα (η εκκλησία ο.ε…ορθόδοξη εταιρία) είναι εκτός χρηματιστηρίου?? Απλά για να μην φορολογείται……
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Μου είπες ότι πιστεύεις στο Θεό αλλά όχι στους παπάδες?? Αυτοί δεν είναι οι άνθρωποι του Θεού??? Δεν θέλουν το καλό μα;? Δεν βοηθάνε όποιον έχει ανάγκη??
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Ακούς τους μεγαλοδημοσιογράφους (που σίγουρα παίρνουν κάτι παραπάνω από 700 ευρώ) να σε κοροϊδεύουν και να γελάνε με το πόσο εύκολα σε πείθουν για ότι αποφασίσουν να περάσουν σαν γραμμή τα αφεντικά τους, τα οποία με τη σειρά τους λαδώνουν τους πολιτικούς για να περάσουν τα δικά τους νομοσχέδια και να φάνε και άλλες επιδοτήσεις και συμβόλαια και έργα και….και….και…η απληστία τους δεν έχει όρια…….???
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Μουντζώνεις τον πρετεντέρη και την μακρή (και τον κάθε πρετεντέρη και την κάθε μακρή)…..αντί να μουτζώνεις τον εαυτό σου??? Στο κάτω κάτω ο πρετεντέρης και η μακρή (και ο κάθε πρετεντέρης και η κάθε μακρή) την δουλειά για την οποία τους πληρώνουν τα αφεντικά τους κάνουν και την κάνουν πολύ καλά………
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Ο πρωθυπουργός μας εκτός από τούρκους και αμερικάνους συγγραφείς δεν διαβάζει και Μακρυγιάννη?? Μήπως γιατί δεν έχει μεταφραστεί στα αγγλικά?? Ή μήπως γιατί ήταν ένας αγράμματος Στρατηγός της Επανάστασης του 21???
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Μου είπες ότι ο κλέφτης και ο ψεύτης τον πρώτο χρόνο χαίρονται?? (αυτοί χαίρονται συνέχεια χωρίς σταματημό από συστάσεως του Ελληνικού Κράτους….τελικά μπαμπά πόσο κρατάει αυτός ο «πρώτος χρόνος» στην Ελλάδα μας??

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν πήρες ποτέ επιδόματα, βοηθήματα, ασφάλεια, επιδότηση…..Μήπως γιατί δεν είσαι (λαθρο)μετανάστης αλλά ΈΛΛΗΝΑΣ?
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Θα γίνουν ¨Ελληνες και άλλοι (λαθρο)μετανάστες?? Έχουν δουλειά όλοι οι Έλληνες και θα δώσουμε και σάυτούς?? Εμείς τους καλέσαμε να έρθουνε μπαμπά?? Και εάν τους κάνουμε Έλληνες είναι έτοιμοι να θυσιαστούν για την Ελλάδα μας (τους)??? Γιατί εσύ μου έμαθες μπαμπά ότι ούτε γεννιέσαι, ούτε γίνεσαι Έλληνας….ΜΟΝΟ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΑΣ……(Ποιος από αυτούς είναι έτοιμος να το κάνει μπαμπά??..Όχι ότι ξέρω και πολλούς από τους «ιθαγενείς» να είναι έτοιμοι να το κάνουν….Μάλλον θα πολεμάνε όλοι από τα καφέ και τα σαλέ του εξωτερικού…).
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ Δεν θυμάται κανένας από τους πολιτικούς μας τους ΗΛΙΑΚΗ, ΣΙΑΛΜΑ, ΓΙΑΛΟΨΟ, ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ, ΒΛΑΧΑΚΗ, ΣΟΥΜΠΟΥΡΟ (και κυρίως τις οικογένειές τους) και τόσους άλλους που θυσιάστηκαν για την ΠΑΤΡΙΔΑ τους???
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ μου παραδίδεις μια τέτοια κοινωνία, μια τέτοια ΕΛΛΑΔΑ, ένα τόσο μαύρο μέλλον???
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ?? ΕΜΕΝΑ ΔΕΝ ΜΕ ΣΚΕΦΤΗΚΕΣ??? ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ??
  ΓΙΑΤΙ ΜΠΑΜΠΑ αφού λές ότι όλοι οι απλοί Έλληνες βράζουν, οργίζονται, βρίζουν και θυμώνουν, δεν το ΔΕΙΧΝΟΥΝ?? Πως?? Θα σου πώ εγώ Μπαμπά..
  Μπορείτε στις 25 Μαρτίου 2010, (σημαδιακή ημερομηνία) μετά την παρέλαση, να κάνετε ΠΑΡΕΛΑΣΗ (ΟΧΙ διαδήλωση). Όσοι αισθάνεστε ακόμα ΈΛΛΗΝΕΣ. Με την αξιοπρέπεια και την υπερηφάνεια για τον ΕΛΛΗΝΑ που ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ για όλη αυτή την κατάντια μας (ή έστω που έχει τη μικρότερη ευθύνη). Χωρίς τις ταμπέλες των κομμάτων και των συνδικάτων. (Και εάν θελήσουν να καπελώσουν αυτή τη κίνηση , να τους στείλετε στο τέλος της ουράς)……Να διαδοθεί από στόμα σε στόμα. Από blog σε blog. Από mail σε mail. Από sms σε sms. Όλοι μαζί..ενωμένοι…(γιατί είναι γνωστή η συνταγή του διαίρει και βασίλευε…). Σε κάθε πόλη και χωριό…Μια παρέλαση αξιοπρέπειας αλλά και υπενθύμισης… Ότι : ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ….ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΤΩΡΑ….ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΦΑΓΑΝ….ΤΕΛΟΣ Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ…
  Μπορείτε να τους αποδείξετε ότι μπορείτε να ενωθείτε?? Μπορείτε να τους αποδείξετε ότι επιτέλους ξυπνήσανε το θηρίο που κοιμότανε?? Τον πραγματικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ……Μπορείτε μπαμπά ή θα ξαπλώσετε και πάλι στους καναπέδες σας??? Εγώ πάντως μπαμπά έρθεις δεν έρθεις ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ!!!!! Έστω και μόνος μου…..Θα έχω κάνει κάτι……
  Θα έχω στείλει ένα μήνυμα…Και θα είναι το πρώτο από πολλά….Και θα με φοβηθούν….Γιατί απλά δεν θα ξαναβγούν…..ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ…….
  Γιωργάκης 3 χρονών…..

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;