Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2008

Φονιάδες κτήνη Ισραηλινοί

Κάνουν την προεκλογική τους καμπάνια (10-2-2009 εκλογές στο Ισραήλ) στα γυναικόπαιδα της Γάζας με επιχειρήματα εμφανή. Δεν ήταν τόσο πειστικά ως τα τώρα, ο οικονομικός αποκλεισμός και η
σιωπηλή καταδίκη τους σε θάνατο με την πείνα...






Οτι ακριβώς έκανε ο Χίτλερ στους Ευρωπαϊκούς λαούς το 1941.


Γιαυτό ο τίτλος ΦΑΣΙΣΤΑΣ στην σημερινή πολιτική σκηνή του Ισραηλ της έρχεται γάντι.

Τη Δευτέρα 29/12 στις 6:00 μμ μπροστά στην ισραηλινή πρεσβεία (Κατεχάκη και Κηφισίας) η Παλαιστινιακή Παροικία Ελλάδας καλεί σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τη σφαγή στη Γάζα.


1. Χωρις τέλος η σφαγή στη Γάζα.



Επίσης τα Ελληνικά μέσα τύπου σκαι να περιγράφουν τα πράγματα ως έχουν. F-16 κατα πετροπόλεμου, Ακου την καρδιά του "φοβισμένου Νετανιάχου- Τζίπι Λιβνι- Moshe Feiglin" θλιβερό δημοσιογραφάκι. Γενοκτονία κάνουν.
update 31-12-08.: Οταν η ΕΡΤ£3 διαφημίζει το δολοφονικό έργο των Ισραηλινών καλό είναι να βάζει κανένα σηματάκι ακατάλληλο για ανηλίκους γιατί με τόσους εξοστρακισμούς στη Γάζα και το Ραδιοτηλεοπτικό δεν προλαβαίνει και τα 13χρονα έχουν φόρτο στην εσωτερική πολιτική σκηνή!
Καθώς μια ομάδα πολιτών ετοιμάζεται σήμερα το απόγευμα να πετάξει τηλεoράσεις στη Πλατεία Συντάγματος, είναι χρήσιμο να δούμε πως τα μέσα ενημέρωσης καλύπτουν τους Ισραηλινούς βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.
Στις ΗΠΑ, η κατάσταση είναι απερίγραπτη. Καμιά εφημερίδα ή τηλεόραση δεν έχει μπει στον κόπο να παρουσιάσει το ιστορικό της υπόθεσης ή να σχολιάσει την χωρίς προηγούμενο αιματοχυσία ή την επιθετικότητα της ισραηλινής πλευράς. Μέχρι χθές Δευτέρα, οι συνήθως λαλίστατοι “New York Times” δεν είχαν σχολιάσει καθόλου τα γεγονότα που στα βασικά ΜΜΕ παρουσιάζονται με τη μορφή απλών ρεπορτάζ. Η γενική ιδέα είναι ότι το Ισραήλ απάντησε στις “προκλήσεις” της Χαμάς, η οποία από τη Γάζα εκτόξευε πυραύλους στα γειτονικά ισραηλινά εδάφη. Η ισραηλινή προπαγάνδα, που θέλει να παρουσιάζει τον αδυσώπητο βομβαρδισμό ως αντίδραση στην δράση της Χαμάς έχει περάσει. Την ίδια άποψη έχουν υιοθετήσει, σε διάφορους βαθμούς κι ελληνικά μέσα ενημέρωσης.
Το γερμανικό περιοδικό Spiegel, που συνηθίζει να σχολιάζει τα γεγονότα, έχει προχωρήσει ακόμη περισσότερο, εμφανίζοντας τη σφαγή σαν σχέδιο της …Χαμάς! "Οσο αιματηρή κι αν ήταν η ισραηλινή επίθεση”, γράφει το περιοδικό εχθές, ”είναι βασικά αποτέλεσμα ενός κυνικού υπολογισμού της Χαμάς…”. Η Χαμάς, αρνήθηκε την παράταση της εκεχειρίας και άρχισε να εξαπολύει πυραύλους πιστεύοντας ότι οι τηλεοπτικές εικόνες και η “κλιμάκωση της βίας θα κάνουν την Δύση να θεωρήσει την Χαμάς ως εταίρο στις διαπραγματεύσεις”! Ολα αυτά γράφονται σοβαρά, την στιγμή που ολόκληρος ο μηχανισμός εξουσίας της Χαμάς στη Γάζα δέχεται συντριπτικά πλήγματα.
Από το σύνολο του διεθνούς τύπου, πρέπει κανείς να διαβάσει ισραηλινές εφημερίδες όπως η Haaretz για να καταλάβει τι συμβαίνει στη πραγματικότητα.
Την Κυριακή η έγκυρη εφημερίδα συνόψιζε την κατάσταση ως εξής σε ένα άρθρο ανάλυσης: “1,5 εκατατομμύριο ανθρώπινα όντα, οι περισσότεροι απόκληροι κι απελπισμένοι πρόσφυγες ζούν σε μια γιγαντιαία φυλακή - εύφορο έδαφος για ένα νέο γύρο αιματοχυσίας. Το γεγονός ότι η Χαμάς μπορεί να το παρατράβηξε με τις ρουκέτες της δεν αποτελεί δικαιολογία για την ισραηλινή πολιτική τις τελευταίες δεκαετίες, για την οποία της αξίζει να φάει στο πρόσωπο ένα ιρακινό παπούτσι”. ,,,,H συνέχεια εδώ.

20 σχόλια:

  1. Την καλημέρα μου!
    Ετσι ακριβώς πράττουν ακριβώς ότι έκανε και ο Χίτλερ!
    Κάποιοι νέοι Ισραηλίτες προσπαθούν να δαφοροποιηθούν, αλλά δεν αρκεί!
    Και κάποιοι "δικοί μας" θεωρούν εμάς ρατσιτσές όταν αποκαλούμε τους Εβραίους δολοφόνους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Simera to proi xypnisame apo tis ekrixeis. To simeio den apeihe pano apo 100 metra apo to spiti pou vriskomastan. To domatio pou koimomoun einai akrivos apenanti, den mesolavousan spitia, mono kati elies. Eytyhos ta tzamia antexan (ta eihame epitides afisei misanoikta) kai glitosa apo heirotera. Htypisan taytohrona kai ena sidirourgeio ston idio dromo. Oi epitheseis synehizontai oli nyhta kai mera, metaxy ton allon htypithike kai to palio kyverneio. Episis ehei apeileithei spiti sti geitonia oti tha vomvardistei, oi Israilinoi piran tilefono. Xtes epairnan mazika tilefonimata se spitia legontas oti opoio spiti ehei opla tha htypithei. Piran kai sto spiti poy vriskomoun. Itan mallon aytomata ihografimena minimata.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σέβομαι και εκτιμώ κάθε θρησκεία όπως την Εβραική και τον κόσμο που την πιστεύει. Συνεργάζομαι με ραββίνους και επιχειρηματίες από το Ισραήλ εδω δεν υπάρχει μπουκοτάζ στις ειρηνικές δραστηριότητες των ανθρώπων. Ειναι άλλο πράγμα όμως η πολιτική ανεγκέφαλων κλεφτών και φονιάδων που κυβερναν σήμερα την υποτιθέμενη δημοκρατία του Ισραήλ που διαγκωνίζονται εν όψει της προεκλογικής τους περιόδου να εισπράξουν ψηφαλάκια μωροδουλων οικοπεδοφάγων ψηφοφόρων με όπλα μια άρτια πολεμική μηχανή και ένα θρασύτατο οικονομικό αποκλεισμό που αρχίζει μόλις φεύγουν οι τουρίστες των χριστουγέννων από την Βηθλεέμ. Ακόμα και τους διχασμένους Αραβες ενώνουν στο οφθαλμόν αντι οφθαλμού.
    Σταματήστε τον πόλεμο τώρα. Ικανός πολιτικός είναι αυτός που συζητά με τον εχθρό του. ..."Τα χειρουργικά χτυπήματα" των αεροπόρων ας τα αφήσουν ,απλά θέλουν κάποιοι να ακριβήνει το πετρέλαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μην τρελαθούμε κιόλας με τη διεθνή κατακραυγή.
    Όλες οι κυβερνήσεις και οι διεθνείς οργανισμοί τηρούν ίσες αποστάσεις, ακόμα και ο Αραβικός σύνδεσμος.
    Άλλο οι λαοί ή κάποιες ομάδες στο εσωτερικό τους.
    Το πράγμα φάνηκε πάντως, αν μή τι άλλο, όταν ο Ομπάμα επέλεξε προσωπάρχη στο άσπρο σπίτι του, και έληξαν νομίζω οι αυταπάτες όλων:

    http://en.wikipedia.org/wiki/Rahm_Emanuel
    http://www.time.com/time/politics/article/0,8599,1856965,00.html

    Και το πολύ διαφωτιστικό :
    http://theamapati.wordpress.com/2008/11/29/rahm-emauel/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φρίκη, πόνος και οργή. Και ακόμα δεν τελείωσε το 2008. Πυροβολισμοί, βομβαρδισμοί, να δούμε τι άλλο μποναμά θα έχουμε. Και να θυμάσαι ότι όλα είναι πολύ απλά για ψηφοθηρικούς λόγους και για να πιέσουν τον αυριανό Αμερικανό Πρόεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δείμο μου η φτηνή πρακτορούλα Τσίπι Λίβνι ξοδεύοντας λίγο κηροζίνη και καμμιά ενοχή σαν υπηρεσιακή πρωθυπουργός εγκληματεί κατά όλων ημών των Παλαιστινίων σκορπίζοντας ενοχές παντού.
    Η Μέρκελ ο Σαρκοζί ο Αγγλός με υποσχετική πρωθυπουργού παίρνουν λέει ίσες αποστάσεις. Ετσι να περιμένουμε και το νέο βομβαρδισμό στην Ευρώπη γιατί κάποιοι θα βλέπουν την μπαλάτζα να ισιώνει. Ο Ομπάμα φοβόταν τέτοια προβοκάτσια από τον προεδρο Μπους μέχρι 20'1'09 το ότι έχει αργήσει να παρέμβη 3 ημέρες είναι συνυπευθυνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με αυτά και αυτά η Τσίπι Λιβνι έκλεισε και την ψαλίδα των δημοσκοπήσεων από 10 μονάδες από τον Νετανιάχου πίσω σε 1 μονάδα διαφορά.....λένε . Τα σχόλια όμως στον Αγγλοφωνο Αραβικό τύπο έχουν το πρωτόγονο βρυθηγμο αγανάκτησης του busy bee. "Εβραίοι τρέμετε όπου είστε"!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομίζω ότι ο δείμος του πολίτη βλέπει τα πράγματα πιο ψύχραιμα. Αλλά να μην μας παραλύει την ορθή κρίση η προαιώνια αντισιωνιστική μας εθνική θέση. Εμένα η στάση του Αραβικού Συνδέσμου μου λέει πάρα πολλά. Τα λέω όλα χωρίς να θέλω δικαιολογήσω τη σφαγή, αλλά ούτε να αποδεχτούμε το ναζιστικό δόγμα "περί συλλογικής ευθύνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στο Ισραήλ φαίνεται πως η κοινωνική κρίση, τρέχει παράλληλα με την κρίση ασφαλείας λόγω των προβλημάτων που δημιούργησαν οι ίδιοι ή τους δημιούργησαν οι γείτονές τους. Τώρα πάλι ένα ακόμη πολιτικό- οικονομικό σκάνδαλο χτύπησε την πόρτα τους….

    Με πηχυαίους τίτλους “ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ” και “όλα είναι σάπια,” είναι τα χθεσινά πρωτοσέλιδα του ισραηλινού Τύπου, καθώς αναφέρονται στο νέο μεγάλο σκάνδαλο, που προέκυψε και αφορά κατηγορίες για παθητική και ενεργητική δωροδοκία, στις ανώτατες βαθμίδες της Φορολογικής Αρχής του Ισραήλ, με άμεσα οφέλη για ανθρώπους του πολιτικού κατεστημένου και ιδιαίτερους δεσμούς με τη Διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού, Σουλά Ζακέν. Όπως αναφέρεται σε δήλωση ανώτερου αστυνομικού στελέχους στην μεγάλης κυκλοφορίας εφημερίδα, Yedioth Ahronoth: «Η διευθύντρια του Γραφείου του Πρωθυπουργού, με την βοήθεια του αδελφού της, διηύθυνε μια εγκληματική οργάνωση, αποκαλούμενη Κρατική Φορολογική Αρχή του Ισραήλ».

    Ο δημοσιογράφος Πλόκερ, της εφημερίδας Yedioth Ahronoth συνδέει το τρέχον σκάνδαλο της Οικονομικής Εφορίας του Ισραήλ με άλλα σκάνδαλα, που εμπλέκονται Ισραηλινοί πολιτικοί ηγέτες, όπως ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Μοσέ Κατζάβ, ο Πρωθυπουργός, Εχούντ Όλμερτ, και ο Υπουργός Οικονομικών Χερσχόν.
    Για το ίδιο θέμα, στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας Haaretz δημοσιεύεται άρθρο των Ιωνάθαν Λις, Γιουβάλ Γιόαζ και Αρνόν Μπεν Γιαίρ, σύμφωνα με το οποίο, ο Διευθυντής της Φορολογικής Αρχής, Τζάκι Μάτζα, και ο προκάτοχός του, Ειτάν Ρομπέ, κρατούνται από προχτές, ως ύποπτοι συμμετοχής τους σε δωροδοκίες και συγκεκριμένα για τη βοήθεια, που παρείχαν σε δύο τους στενούς φίλους επιχειρηματίες, τους Καρασί και Κομπί Μπεν Γκουρ, για απαλλαγή από φορολογικά χρέη. Η Διευθύντρια του Πρωθυπουργικού Γραφείου, Σούλα Ζακέν, (αδελφή του Γιοράμ Κορασί), ανακρίνεται για τον διορισμό του, Τζάκι Μάτζα, πριν ένα χρόνο, όταν ο Εχούντ Όλμερτ ήταν Υπουργός Οικονομικών.
    Όλα λοιπόν δείχνουν, ότι εδώ στην Ανατολική Μεσόγειο οι λαοί μοιάζουν ιδιαίτερα μεταξύ τους….


    5-1-2007

    @Νέαρχε για την ψύχραιμη κυνική εκτίμηση να υπολογίσεις και το τεράστιο εξωτερικό χρέος του Ισραήλ από ΗΠΑ με πολυ΄καλούς, χαριστικούς συμφωνουν στο Χάρβαρντ και Πρινστον καθηγητές όρους, όπως και το ταξιδακι της Λιβνι 25-12 στο Μομπάρακ.
    Τους εξοντώνουν μια και δεν μπορούν να τους φορολογήσουν ή να ξεζουμίσουν την εργατική τους υπεραξία.
    Επισπευδουν την εξαφάνιση των Παλαιστηνίων από την διχόνοια τους λόγω προεκλογικής περιόδου, εκεί φτάσαμε τελείως ψύχραιμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το Ισραήλ θα υπάρχει στην περιοχή ως κράτος, όσο το έχουν ανάγκη οι Αμερικανοί. Αλλωστε γι' αυτό το λόγο ιδρύθηκε και υποστηρίζεται οικονομικά. Τώρα με τον Ομπάμα, δεν θα είναι εκ των ουκ άνευ να αρχίσει η υποβάθμισή του, εάν οι ΗΠΑ τα βρουν πιό πολύ με τους Αραβες. Και το ότι υπάρχει το Εβραϊκό Λόμπυ που ενδιαφέρεται γιά τους Ισραηλινούς, είναι μύθος. Τους θεωρούν, χωρίς να το λένε, παρακατιανό ...είδος. Κάτι σαν...Αραβες δηλαδή. Οταν πλέον δεν θα τους έχουν ανάγκη, θα ενδιαφερθούν και γι' αυτούς όσο ενδιαφέρθηκαν και γιά τους άλλους Εβραίους της Ευρώπης που κατασφάζονταν στον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο, όταν είχαν χορηγήσει βίζες γιά πολιτικό άσυλο σε μόνο 25 χιλιάδες (η ουδέτερη Ελβετία έδωσε σε διπλάσιους), από τα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ των κυνηγημένων ισραηλιτών, που εκλιπαρώντας τους, το είχαν ζητήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aharon Shabtai

    Σ' έναν πιλότο
    Πιλότε, την επόμενη φορά

    Που θα πετάς πάνω από την Τζενίν

    Με το ελικόπτερό σου,

    Θυμήσου τα παιδιά

    Θυμήσου τις γιαγιούλες

    Που μένουν μέσα στα σπίτια

    Που θα βομβαρδίσεις.

    Άλειψε με λίγη σοκολάτα

    Τους πυραύλους σου

    Και κοίταξε να τους πετύχεις.

    Να τους μείνει

    Μια γλυκιά θύμηση

    Όταν θα πέσουν τα ντουβάρια.



    (μετάφραση: Σωτήρης Παστάκας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Αριστερά φαίνεται να συμπλέει με τον Πλεύρη. Καλά δεν σκέφτεστε ότι ακόμη και το αντιαμερικανικό και αντισιωνιστικό Ιράν εμφανίζεται επιφυλακτικό παρά το μέγεθος της ανθρωπιστικής σφαγής. Γιατί άραγε, μήπως άρχισε να κρυφοκοιτάζει προς Ισραήλ μεριά ή άρχισε να καλοβλέπει την Αμερική. Καλή Χρονιά και σταμάτημα της αιματοχυσίας. Γειά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ειλικρινά δεν ξέρω τι είναι και τι πρεσβεύει η Χαμάς, η Φατάχ και όλα αυτά τα αχ και βαχ. Και δεν με ενδιαφέρει να μάθω τι αγώνα κάνουν ή γιατί μισιούνται μεταξύ τους. Επίσης μικρή σημασία έχει αν το Ισραήλ είναι η 51η πολιτεία των ΗΠΑ (που είναι) ή αντιστρόφως οι ΗΠΑ είναι Ισραηλίτικη επαρχία (που μάλλον είναι).
    Το γεγονός από μόνο του είναι που μετράει. Άνθρωποι σκοτώνονται σαν τα σκυλιά χωρίς λόγο και αιτία χωρίς δικαίωμα να προστατευτούν ή να κρυφτούν. Μια ρωμαϊκή αρένα, χωρίς έξοδο διαφυγής με γνωστή κατάληξη για τους συμμετέχοντες.
    Μια σφαγή που παρακολουθούμε απ'τη ζέστη του σπιτιού μας με κόκκινο κρασί, μελομακάρονα, δίπλα απ'το τζάκι τον Sinatra στο cd και τα λαμπάκια να αναβοσβήνουν. Και είναι αυτός ο τρόπος ζωής που για να τον έχουμε εμείς κάπου αλλού πρέπει άλλοι άνθρωποι να σφάζονται για να έχουμε πετρέλαιο, να πεθαίνουν από πείνα από κρύο κι από έλλειψη νερού.
    Σου εύχομαι να έχεις μια άλλη χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είμαι εξοργισμένος με τους Ισραηλίτες και τους «αδελφούς» Άραβες και δεν θέλω να γράψω κακίες και να εκδηλώσω το μίσος που αισθάνομαι. Ούτε για την αηδία που μου προκαλούν οι περιγραφιστές – αφηγητές της γενοκτονίας του λαού της Γάζας. Θα σου ευχηθώ μόνο σήμερα. Καλή χρονιά «Διόνυσε», με δύναμη για να συνεχίσεις ότι σπουδαίο κάνεις.
    «Όσα μελομακάρονα έφαγα μέχρι τώρα, εύχομαι η νέα χρονιά να σου τα φέρει δώρα!!!»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @Παιδί της βαθειάς θάλασσας
    Οι επισημάνσεις σας είναι καθοριστικές και στις πηγές πάντα.
    Τις ευχές μου
    @Νέαρχε γερομπαμπαλή του Κινήματος (όταν ήταν Κίνημα) Η Αριστερά έχει πάντα κάτι που ξεχωρίζει από την Σοσιαλδημοκρατία. Την ανιδιοτέλεια. Την έλλειψη κλεψιάς αλλιώς δεν είναι Αριστερά και δεν αγιαζει τα μέσα ο σκοπός της.Το συλλογικό καλό. Τώρα στις αναλύσεις κανείς δεν διεκδικεί το αλάθητο. Είδες τι σχολιάζει ο Ανώνυμος ανάμεσα στα δύο σου σχόλια. Οτι αυτό που βλέπουμε σαν δολοφονική προεκλογική ιεροτελεστία δεν είναι παρά ο προθανάτιος βρογχος ενός χρεωκοπημένου και διεφθαρμένου κράτους. Δυναμώνουν τους ακραίους οι συνθήκες εθνοκάθαρσης που με προφαση την τρομοκρατία εφαρμόζουν οι Ισραηλινοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. απειρωτα και Μιχάλη και σε όλους σας ειδικά αφιερωμένα από ένα αριστερό ψάλτη:

    ΚΕΡΚΥΡΑΪΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ


    Αρχιμηνιά κι αρχιχρονιά, πρώτη του Γεναρίου.
    Αύριο ξημερώνεται τ΄Αγίου Βασιλείου.
    Άγιος Βασίλης έρχεται, από την Καισαρεία.
    Βαστάει εικόνα και χαρτί, χαρτί και καλαμάρι.
    Το καλαμάρι έγραφε και το χαρτί μιλούσε!
    -Βασίλη πόθεν έρχεσαι και πόθε κατεβαίνεις;
    -Από τη μάνα μ΄ έρχομαι και στο σχολειό πηγαίνω,
    να μάθω τ΄άγια γράμματα και τ΄άγιο Ευαγγέλιο!
    Σ΄ αυτήν την πόρτα που ΄ρθαμε, πέτρα να μη ραγίσει,
    κι ο νοικοκύρης του σπιτιού,χρόνια πολλά να ζήσει!
    Να ζήσει χρόνους εκατό και να τους απεράσει,
    και στων παιδιών του τις χαρές κουφέτα να μοιράσει!
    Κυρά χρυσή , κυρ΄ αργυρή , κυρά μαλαματένια,
    που σε χτενίζουν άγγελοι με τα χρυσά τους χτένια,
    άνοιξε το πουγκάκι σου το μαργαριταρένιο,
    και δώσε μ΄ ένα τάλληρο, ας είναι κι ασημένιο!
    Και τώρα καληνύχτα σας, καλό ξημέρωμά σας,
    κι ο Άγιος Βασίλειος να ΄ναί βοήθειά σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Χρόνια πολλά Διονυσος
    Εγώ νομίζως πως είναι μια κίνηση για να δουν την αντίδραση του Ιράν και της Χαμάς.Θα δίξει.... αν και εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο τελικός στόχος είναι το Ιράν.
    Και όσο και αν λένε ότι ο στόχος τους είναι η καταστροφή της Χαμάς..χμ νομίζει κανείς ότι αυτό είναι ευφικτό?
    Απλά είναι για γέλια μια τέτοια δικαιολογία.
    κάποιος είπε για τις εκλόγες,κάποιος για το γόητρο του Ισραελινού στρατού που έπιασε πάτο το 2006 με τον πόλεμο στο Λίβανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καλή Χρονιά εύχομαι, με λιγότερα δεινά, με ανθρώπους και συγκατοίκους τουτου του κόσμου μονιασμένους, συνειδητούς κοινωνούς των αγαθών και της ζωής...

    Καλή χρονιά με υγεία με γνώση με παιδεία, ----

    μακάρι τουτος ο εφιάλτης που δειχνεις εδώ, αυριο να μεινει μόνο στου ονείρου τον κόσμο... και τα παιδιά να γελούν κι όλοι να νοιάζονται να δρουν να ειναι συνετοί... κι ο κόσμος να ειναι εκειός που πρέπει...

    ετσι για να γεμίσει όνειρα τουτη η νύχτα της πρωτοχρονιάς σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρονια πολλά και καλή χρονιά... τα άλλα, αλλη μερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;