Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Δημοκρατικές Επιλογές, Περιφέρεια Αττικής τρείς υποψήφιοι


ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ τρεις ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.


Ο Κώστας Ζυρίνης με το ψηφοδέλτιο Αττική Συνεργασία του Αλέξη Μητρόπουλου. Ο Κώστας από τα Άνω Πετράλωνα και το Μετς άσκησε πολλά επαγγέλματα μεταξύ των οποίων εκείνο του μηχανουργού, του σεναριογράφου, του σκηνοθέτη, του φωτογράφου και του συγγραφέα. Παλληκάρι με αντιχουντική δράση κατηγορήθηκε άδικα και έκανε φυλακή επί κυβέρνησης Ράλλη ενώ έκανε δικαστικά 6ετία η δικαστική εξουσία να τον απαλλάξει άσπιλο στη κοινωνία μας, αυτό που έχω γνωρίσει και προσωπικά εγώ. Δεν είναι ικανός να πατήσει μερμήγκι αυτός ο ονειροπόλος ταξιδευτής, ο γητευτής του παιδικού χαμόγελου ανά τον κόσμο. Ενεργός πολίτης πάντα στη γειτονιά του με ευθύβολες πρωτοβουλίες ένας σύγχρονος Έλληνας Οδυσσέας των ανθρώπινων καημών στα ορεινά και δύσκολα της Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Αγαπητός στη παρέα ιχνευτής κοσμοπολίτης του κόσμου της εργασίας, της αδυναμίας και της φτώχειας. Υποδειγματικός ακροατής αξίζει την ψήφο σας σαν έμπειρη και τίμια φωνή όλων των τιμητών του και μη.
Ο Νίκος Καρβουνάς με το ψηφοδέλτιο του Γιάννη Σγουρού. Παιδί του Πειραιά γιατρός του ΙΚΑ Πειραιά, έμπειρος Πνευμονολόγος. Τον έχω γνωρίσει εδώ και χρόνια σε κοινούς συνδικαλιστικούς αγώνες, δημοκράτης με ευρεία αντίληψη πέρα από την κομματική του ταυτότητα. Ακούω χρόνια τα καλύτερα λόγια για αυτόν από εχθρούς και φίλους. Αν η σημερινή κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ άκουγε τη βάση της και όχι νέο-φιλελεύθερες πολιτικές σίγουρα θα είχαν αλλάξει πολλά στο πολύπαθο ΙΚΑ. Το ΙΚΑ δεν έχει πια 8400 γιατρούς αλλά 4500 πανελλαδικά κακοπληρωμένους και ανασφάλιστους που τους αναγκάζουν να δουλεύει ο καθένας για τρείς και να υπερασπίζονται την υγεία 5.5 εκατομ. ασφαλισμένων. Ένας «ορθόδοξος» Πασόκος καθολικά διαμαρτυρόμενος όπως του αρέσει να τονίζει.
Ο Γιώργος ο Φυτάς με το ψηφοδέλτιο Αττική Νέα Προοπτική του Βασ. Κικίλια από το Μενίδι. Σπουδαγμένος βιολόγος που έχει βιοποριστεί άξια από παιδί του φαρμακείου έως μεγαλοστέλεχος γνωστής πολυεθνικής φαρμάκου. Αγαπητός εκπρόσωπος της γειτονιάς του και της περιφέρειας υπολοίπου Αττικής χρόνια αυτοδιοικητικός έχει χρηματίσει αντινομάρχης δίπλα στον κ. Λ. Κουρή. Συνομήλικος μου και συμμαθητής από το Λύκειο τον ξέρω πάντα εξωστρεφή και ευαίσθητο, ανοιχτό μυαλό που δεν χαρίζεται σε θέματα ηθικής και κοινωνικής συνείδησης. Σε μια χώρα που μας μετρούν 56% τίμιοι επί Σημίτη ,45% αδιάφθοροι επί Καραμανλή και 35% υποδειγματικοί πολίτες επί Γ. Παπανδρέου πρόσφατα μετρημένων από διεθνείς οργανισμούς η εντιμότητα του Γιώργου καταντά πολύτιμο προσόν.

Σίγουρα υπάρχουν και άλλοι άξιοι υποψήφιοι ,εγώ αυτούς ξέρω και σας τους εμπιστεύομαι. Αρχή άνδρα δείκνυσι ,όπως λένε οι αρχαίοι μας πρόγονοι και στην εποχή του Μνημονίου με την έκπτωση αξιών ,την αμφισβήτηση των πολιτικών και τις ανθρωποθυσίες του κόσμου της εργασίας χρειαζόμαστε υποψήφιους με ευρύτητα επιλογών μια και δεν θάχουν την δική μου ψήφο που είναι ακόμα πιο ακριβοθώρητη και ψαγμένη. Το κυριότερο δε κοινό δημοκρατικό μήνυμα είναι μην ακούτε τις σειρήνες της αποχής που σας ξεδοντιάζει, σας αφαιρεί την άποψη και βγάζει κόκκινη κάρτα στον εαυτό σας. Η ψήφος είναι πολύτιμο όπλα για τη βελτίωση της ζωής μας που δεν την πετάμε ποτέ στα σκουπίδια του άλλοι αποφασίζουν για μας, χωρίς εμάς.
ΔΙΟΝΥΣΟΣ 29-10-2010

3 σχόλια:

  1. Στη Περιφέρεια Αττικής πολιτεύεται ,με το ψηφοδέλτιο του Αλέξη Μητρόπουλου ο Ακτινολόγος Μιχάλης Ψαλτάκος, λόγιος καλλιτέχνης και επιστημονας πακέτο.Παιδί του Πειραιά. Χρόνια σε αυτοδιοικητικές και συνδικαλιστικές θέσεις της Ενωμένης Αριστεράς. Δεν φαντάζεστε οτι αυτή η δύναμη υπάρχει γύρω μας σε ένα 40% και δεν εκφράζεται πολιτικά. Οπως λέει και σε ένα γραπτό της η Ευγενία, αμα έχεις πάρει λάθος τραίνο όπου και να κατέβης σε λάθος σταθμό θάσαι Εμας κοντεύουν να πάρουν και το τραίνο και την επιλογή να αλλάξουμε κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διονύση καλησπέρα!
    στις δημοτικές εκλογές της Κυριακής είμαι υποψήφιος στο Χαλάνδρι με τη δημοτική κίνηση "αντίσταση με τους πολίτες του Χαλανδρίου" με επικεφαλής το Σίμο Ρούσσο (συμμετέχουν ανένταχτοι, Σύριζα, Οικολόγοι Πράσινοι κ.α.).

    Σου στέλνω το link με τα βιογραφικά όλων των υποψηφίων και λίγα λόγια για τη δημοτική κίνηση, με την παράκληση εάν γνωρίζεις κάποιον/κάποιους από Χαλάνδρι που θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται να το προωθήσεις.

    Σε ευχαριστώ πολύ,

    Διονύσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή η οικολογική μου ευαισθησία δεν μου επιτρέπει να καταναλώσω χαρτί για την προσωπική μου παρουσίαση στις εκλογές
    Παρακαλώ να ανοίξετε το συνημμένο αρχείο. και αν νομίζετε ότι σας εκφράζει, προωθήστε το και στους φίλους σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;