Κυριακή 23 Μαΐου 2010

O πενηντάρης

Check out this SlideShare Presentation:

7 σχόλια:

  1. Αισθάνομαι την ανάγκη να σας παρουσιάσω ΑΥΤΟΥΣ που είναι η Ελλάδα σήμερα. Ενα μπουκέτο ωριμων ζωντανών και εργατικών ανθρώπων από το δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, που χαμογελούν παράγουν τραγουδούν και δημιουργούν. Τους ενώνει η νιότη τους στο Λύκειο της Νέας Φιλαδέλφειας και αυτοί δεν είναι χρεωκοπημένοι.Δεν θα βρείτε σε αυτούς ούτε ένα φοροφυγά ξέρουν Θουκυδίδη, μαθηματικά γράφουν, πετούν,γιατρεύουν, διδάσκουν, πολεμούν, χειρίζονται μηχανήματα και υπολογιστές,κανονίζουν δουλιές και νταραβέρια τίμια, αλληλέγγυα με την κοινωνία μερικοί από αυτούς φτάσαν στις κορφές του είδους τους.
    Επειδή έχει πέσει πολύ θλίψη στον ιστοχώρο να τονίσω οτι δεν είναι κανείς τους μόνος.Οικογενειάρχες και καρδιοκατακτητές. Μας λείπει βέβαια ο καπετάνιος Μιχάλης Αναγνώστου εδώ και πέντε χρόνια από σπάνιο νόσημα και τον γλεντάμε και τον θυμόμαστε. Καθε τι που αξίζει χαιρόμαστε να το θυμόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τον γιατρό τον ξέρω και εγώ.

    και έλεγα, πως είναι δυνατό να γνωρίζω κάποιον από τους φίλους σου!

    συνάντηση παλαιών συμμαθητών, λοιπόν!

    πάντα τέτοιες χαρές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλεις να πεις ότι σ αυτη τη χώρα υπάρχουν άνθρωποι που κερδίζουν τη ζωή τους τίμια, θα σου πω ότι το πέτυχες και μπράβο σου που για άλλη μια φορά χτυπάς στο μαύρο! (εννοώ στο κέντρο του κύκλου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Nai κορίτσια ξέρω πολλούς έντιμους ανθρώπους,ειδικά αυτούς τους συμμαθητές η τάξη Λυκειου 74-77 από το πρακτικό Αρρένων Νέας Φιλαδέλφειας, είναι τα απαυγασμα και το ευ ζειν από καλούς δασκάλους όπως: Κασιούρας Μιχ λυκειάρχης, Γκότσιας Δημητρης και Μαντζούκης μαθηματικοί, Δελαβόγιας Γιώργος και η κα Καζάνα φιλόλογοι, Ο Τρύφωνας φυσικός, ο Χατζόπουλος και ο Δήμας γυμναστές,Ο Καραδήμας και ο Νικολούτσος Θεολόγοι και από τις ξένες γλώσσες η Γασιά Βαρβάρα Αγγλικού. Ζητώ συγνώμη αν με τα χρόνια η λήθη κάλυψε τη μνημόνευση κάποιων αξιόλογων από αυτούς αλλά το έργο τους μέσα από 43 πετυχημένες καρριέρες συνεχίζεται. Ναι είμασταν 43 τότε σε εκείνη τη τάξη θα μας βρείτε Αθήνα, Θεσσαλονίκη , Κρήτη και Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείμο η παχουλή εκδοχή μου, εμφανίζεται στο 4,9, 23,24,25,26 σλαιτσ. Μου αρέσει η Τραβιάτα και το βλέπω και το το ξανακούω.... Μήπως παλιμπαιδίζουμε;;
    Εσυ που είσαι τόσο καρπερός σε βιβλία και μελέτες μπές στο Dennis Labadarios κάτω από το πλαίσιο των σλαιτσ να δεις τι άλλο περιθώριο έχεις για δημιουργία με παρουσιάσεις, έχει καλό κόσμο το slideshare για όμορφες απεικονίσεις, παρουσιάσεις φωτό και ελάχιστοι στην Ελλάδα το έχουν ανακαλύψει.Είμαστε το πολύ 6 Ελλάδα-Κύπρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;