Παρασκευή 14 Μαΐου 2010

Οπα σιναναϊ γιαβρούμ η Τουρκο Ευρωπαϊκή φιλία

7 σχόλια:

  1. Φοβερό!!!

    Χαμογέλα ρε, τι σου ζητάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ομολογώ ότι αυτός είναι ο καλύτερος τίτλος αλλά είχα πρόσφατο το ΅τρομοκρατήσου ρε τι σου ζητάμε΅, να μην επαναλαμβάνομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τo timing tis synandisisi me provlimatizi .Episis i eparsi ke i alazonia tu Erdogan pu irthe stin avloi mas ke mas theori diko tu tsadiri.Poso kerdismeni tha vgi i Ellada apo tuw 320 turkus pu tin epsikephtikane?ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στέφανος Ληναίος15 Μαΐου 2010 στις 9:35 π.μ.

    Η Ελλάδα στο βάραθρο της καταστροφής

    www.resaltomag.gr – 14.5.10

    Η χώρα μας δεν έχει βρεθεί ποτέ στην ιστορία της μπροστά σε τόσο μεγάλους κινδύνους. Οι κίνδυνοι που μας απειλούν είναι εφιαλτικοί.
    Δεν είναι μόνο το δέντρο που βλέπουμε είναι κυρίως το δάσος που χάνουμε: Το διεθνές ΟΛΟ και τα ανταγωνιστικά παιχνίδια, τρομακτικά απειλητικά, των ισχυρών του κόσμου.
    Η Ελλάδα είναι στο επίκεντρο αυτών των παιχνιδιών, στην αιχμή των διεθνών ανταγωνισμών και ο αδύνατος κρίκος στο διεθνές ιμπεριαλιστικό πλέγμα, συνακόλουθα στην αιχμή της Νέας Τάξης.
    Ας σχηματοποιήσουμε την εικόνα για καλύτερη κατανόηση των εφιαλτικών κινδύνων:
    Στη χώρα μας τέμνονται τρεις κακουργίες:
    α). Η πρώτη και η καθοριστικά καταλυτικότερη είναι ο αμερικάνικος ιμπεριαλισμός. Κηδεμονεύει καταλυτικά το πολιτικό κατεστημένο, το κράτος και το παρακράτος (είναι το παρακράτος).
    β). Η δεύτερη είναι η ευρωπαϊκή δομή της Νέας Τάξης με κυρίαρχη δύναμη το γερμανικό ιμπεριαλισμό: Έχει διεισδύσει σε οικονομικό επίπεδο αποφασιστικά και μας απομυζεί ληστρικά…
    γ). Η τρίτη είναι η υπερδύναμη της Ρωσίας. Μια υπερδύναμη που διεκδικεί με στρατηγικό και τακτικό σχέδιο αυτά που της αφαίρεσαν και μια νέα αναδιανομή της παγκόσμιας πίτας, με ιδιαίτερα συμφέροντα προς Βαλκάνια, Ελλάδα και Τουρκία.
    Εδώ να συμπληρώσουμε και μια άλλη «δορυφορική» και μικρότερη κακουργία: Τους ιμπεριαλιστικούς προσανατολισμούς της Τουρκίας.
    Θα πρέπει, ωστόσο να παρατηρήσουμε ότι η Τουρκία δεν έχει ακόμα «χωνευτεί» από το πλανητικό, νεοταξικό στερέωμα: Είναι ατελώς αφομοιωμένη…
    Αυτό, σε σχέση με τη στρατηγική του νέο-οθωμανισμού, της δίνει πολλά περιθώρια για μια ανεξάρτητη «εθνική πολιτική».
    Το κατεστημένο της Τουρκίας, φαίνεται να γνωρίζει καλά ότι τα στρατηγικά σχέδια της Νέας Τάξης «προβλέπουν» και τη δική της κατάτμηση και διαίρεση.
    Είναι λάθος, συνεπώς, να πιστεύουμε ότι η Τουρκία ακολουθεί δουλικά τους Αμερικανούς. Τους ακολουθεί όσο ταυτίζονται τα γενικά, δικά της συμφέροντα…
    Η Τουρκία λειτουργεί, ακόμα, με εθνικούς όρους σχετικής ανεξαρτησίας. Αυτό τη βοηθάει να αξιοποιεί και να εκμεταλλεύεται προς όφελός της τις ισορροπίες ανάμεσα στις τρεις μεγάλες κακουργίες. Μέχρι και πυρηνικό εργοστάσιο με τους Ρώσους συμφώνησε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στέφανος Ληναίος15 Μαΐου 2010 στις 9:35 π.μ.

    Οι ισορροπίες και οι συμφωνίες

    ‘’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’ Η παγκόσμια καπιταλιστική κρίση, αναπόφευκτα όξυνε τους ενδοϊμπεριαλιστικούς ανταγωνισμούς και ιδιαίτερα τους ανταγωνισμούς μεταξύ των τριών μεγάλων κακουργιών.
    Μπροστά στον κίνδυνο μιας γενικής σύγκρουσης ανάμεσα στους ισχυρούς πόλους του πλανήτη, σύγκρουση που θα οδηγούσε σε γενική καταστροφή και κατάρρευση, αναζητήθηκαν νέες ισορροπίες και έγιναν κάποιες νέες μεταβατικές, μοιρασιές.
    Το σταυροδρόμι των Βαλκανίων, η Ελλάδα, πέρασε στην απόλυτη κατοχή των Αμερικανών με τη «συμπαράσταση» της Γερμανίας.
    Η Ρωσία, μάλλον κέρδισε μια «διακριτική» παρακολούθηση και συμμετοχή στα τεκταινόμενα, μια μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων με την αποδοχή ότι η Ελλάδα ανήκει κάτω από τη μπότα των Αμερικανών και του ΔΝΤ…
    Αυτή τη σχετική «ελευθερία κινήσεων» την αξιοποίησε άμεσα με τη σύναψη στρατηγικών συμφωνιών με την Τουρκία…
    Δεν μπορούμε, φυσικά, να γνωρίζουμε τα «συμφωνηθέντα», αλλά είναι καθαρά τα εξής:
    α). Το Αιγαίο και ο υπόγειος πλούτος της Ελλάδας, όπως και όλη η χώρα μας βρίσκονται υπό κατοχή: Κάτω από την απόλυτη κυριαρχία των Αμερικανών.
    Η κυβέρνηση Παπανδρέου και το πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας, μεθοδικά και συνειδητά την παρέδωσαν στη δικτατορία του ΔΝΤ και τη μετέτρεψαν σε ολοκληρωτικό προτεκτοράτο των Αμερικανών…
    β). Τα πετρέλαια του Αιγαίου είναι ο πρώτος στόχος.
    Οι Αμερικανοί αναλαμβάνουν την εκμετάλλευση αυτού του έργου, μοιράζοντας ένα κομμάτι σε Ελλάδα και Τουρκία. Λέγεται ότι παραχωρούν στον καθένα το 20%!!!
    Ο ερχομός του Ερντογάν έχει σχέση και με αυτά…
    Εδώ, λοιπόν, είναι τεράστια τα συμφέροντα και «συνωστίζονται» πολλοί εφιάλτες…
    Ο πλέον άμεσος είναι η κατασκευή ενός νέου πολιτικού σκηνικού ανοικτά δικτατορικού και υποταγμένου στην Αμερική.
    Η καταστροφή του Αιγαίου και η μετατροπή του σε ένα «φρούριο» πετρελαίου θα ξεσηκώσει και τις ελληνικές πέτρες.
    Πρέπει, συνεπώς να καταστραφεί παντελώς η ελληνική κοινωνία, να ριχτεί ο ελληνικός λαός στα έσχατα όρια της εξαθλίωσης και να ισοπεδωθεί κάθε κύτταρο Αντίστασης και λαϊκών κινημάτων.
    Να κατασκευαστούν οι αλυσίδες μιας στυγνής και εφιαλτικής ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ δικτατορίας και ένας μηχανισμός μισθοφόρων γενίτσαρων και ψυχρών δολοφόνων.
    ΠΡΕΠΕΙ να θωρακιστεί αυτό το αμερικανικό προτεκτοράτο η «Ελλάς», με ό,τι το πιο βάρβαρο και τρομοκρατικό, με ό,τι που σύγχρονο υλικό «γύψου», με όλες τις νέες τεχνικές των βασανιστηρίων και του εγκλήματος.
    Τα στίφη των «βαρβάρων» που εισήγαγαν, τους εξαθλιωμένους αλλοδαπούς δούλους, καθώς και όλων των ειδών τις αλλοδαπές μαφίες θα ΑΠΟΤΕΛΕΣΟΥΝ το «υλικό» επάνδρωσης της νέας αποικιοκρατίας της Ελλάδας…
    Να, γιατί, η εισβολή και η κατοχή της χώρας μας από τους ξένους δεν ήταν ούτε «αυθόρμητη», ούτε «αθώα». Ήταν στρατηγικά μεθοδευμένη.
    Γι’ αυτό, το έγκλημα της λεγόμενης «αριστεράς» είναι από τα μεγαλύτερα ιστορικά εγκλήματα και από τις μεγαλύτερες προδοσίες της εργατικής τάξης και του λαού…
    ΟΛΑ αυτά που ζούμε σήμερα και έχουμε περιγράψει και αναλύσει σε σωρεία άρθρων, είναι πρόβα τζενεράλε: Αποτελούν προπαρασκευαστικές πρακτικές και προβοκάτσιες για την οικοδόμηση του αυριανού εφιάλτη.


    Αυτά που ζούμε σήμερα είναι παρωνυχίδα μπροστά σε αυτά που θα ζήσουμε αύριο, αν οι λαοί της Ευρώπης και ο ελληνικός λαός δεν τα αναχαιτίσουν.
    Πιστεύουμε ότι έρχεται μια νέα επαναστατική πλημμυρίδα που θα σαρώσει τα σχέδια της Νέας Τάξης.
    Η εποχή μας είναι εποχή πολέμων και επαναστάσεων και όλα αυτά οι δήμιοι του κόσμου δεν μπορεί να τα αντιμετωπίσουν, γιατί έρχεται το τέλος τους: Όλες οι κινήσεις τους είναι οι σπασμοί ενός συστήματος που καταρρέει διεθνώς…
    Μη θριαμβολογείτε, συνεπώς, δήμιοι.
    Η «Τάξη» σας είναι προσωρινή. Είναι χτισμένη στην άμμο…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το βίντεο είναι εξαιρετικό και διαπιστώνει κανείς πόσες αλήθειες μπορείς να πείς με το χιούμορ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;