Παρασκευή 13 Απριλίου 2012

Εξαίσια Λαμπρή, θα σουβλίσουμε το δικομματισμό, Θα Αναστήσουμε την αξιοπρέπεια, και τσουγκρίζουμε τη φοροδιαφυγή!


Κάνε  κάτι!

                                         ΕΥΓΕΝΙΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ

 Οι τελευταίες εξελίξεις στην χώρα μας είναι ραγδαίες. Οι εξπρές εκλογές  στις αρχές Μαΐου θα αναδείξουν ποιος θα δώσει βιώσιμες λύσεις για την Ελλάδα μας. Οι πολίτες πρέπει να κάνουνε τις επιλογές τους. Πρέπει να ψηφήσουνε μετά από μια βαθιά ανάλυση των προεκλογικών προγραμμάτων των 9 κομμάτων .Σε 24 ημέρες στήνονται οι κάλπες και οι ψηφοφόροι αποφασίζουν σε ποιον θα δώσουν το δικαίωμα να αποφασίσει για το μέλλον της χώρας μας. Έλληνα παράτησε την στάση του γκρινιάρη που κάνει μόνο  κριτική. Πρέπει να λάβεις άμεσα δράση και μην κάνεις το λάθος της αποχής ή να ρίξεις λευκό. Θα σου γυρίσει μπούμερανγκ και πάλι αυτοί θα κερδίσουν.

   Έλληνα μην χαλαρώνεις. Ήρθε η στιγμή σου! Σήκω από τον καναπέ σου και ασχολήσου με τα προεκλογικά προγράμματα  των κομμάτων που διεκδικούν έδρες στην Βουλή. Εγκατέλειψε την θέση του ξερόλα .Πάψε να παίζεις τον ρόλο του βουβού θεατή στην κοροϊδία που παίζεται  κάθε φορά που διεξάγονται εκλογές στην Ελλάδα. Απομακρύνσου από τις στημένες δημοσκοπήσεις και τις καθοδηγούμενες συνεντεύξεις των πολιτικών. Ανάλυσε και ψάξε ,στο βάθος για να δεις ποιος δίνει ρεαλιστικές λύσεις στην οικονομική κρίση που μας ταλανίζει. Ψάξε να δεις ποιος θα πληρώσει τα μάρμαρα.

 Πρόσεχε τα μικρά γράμματα ,στις δηλώσεις και στα προεκλογικά προγράμματα και μην αμελείς να δεις πόσο εφικτές είναι οι λύσεις που σου προτείνουνε. Βαρέθηκες τις κοκορομαχίες στην Βουλή και θέλεις να δεις έργα. Μην ξεχνάς ότι  αυτοί τα φάγανε και πάντα εσύ πληρώνεις τα σπασμένα τους. Κρατήσου μακριά από τους κομεστάδες και τους ναιναίδες (come sta =όπως είναι )όπως τους έλεγε ο Α. Λασκαράτος. Πειθήνια όργανα που ψηφίζανε όλα τα νομοσχέδια γράφοντας στα παλιά τους παπούτσια τον λαό που τους ψήφησαν. Βαρέθηκες να σε σώζουνε τόσα χρόνια οι μπλε και οι πράσινες κυβερνήσεις και τα ταμεία του κράτους άδειασαν. Μην ξεχνάς ότι όλα αυτά τα χρόνια αντί να πολεμήσουνε για την ανάπτυξη της χώρας ολοένα και την βύθισαν στα χρέη .Την υποδουλώσανε επιτρέποντας στους δανειστές μας να κατοικηθούν στο σβέρκο και στ α σπίτια μας. Οι ξένοι μας μετέτρεψαν σε πειραματόζωα, δεν μας σώσανε αλλά μας αύξησαν τα χρέη. Οι συνταγές του ΔΝΤ για την σωτηρία μας είναι τραγικές για τον λαό μας στραγγίζοντας τα ελάχιστα εφόδια που μας μείνανε.

Έλληνα ξύπνα !Κάνε κάτι πριν είναι αργά και σε σκλαβώσουνε πάλι

8 σχόλια:

  1. Να κλείσει αυτή η Βουλή, να ξεκουμπιστούν οι 213 αρριβίστες, να τιμωρηθούν δια της ψήφου μας(και μερικοι δικαστικά) οι ξεπουλημένοι που ξέχασαν το ρόλο τους και να προσέξουμε πιά οτι όλοι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΙ, ιδου οι Νυμφίοι της διπλανής μας πόρτας οι έντιμοι νοικοκυραίοι διπλα σας.
    Μήπως η Κριστίν Λαγκάρτ του ΔΝΤ ξέρει να προτρέπει ψήφο στους προσκυνημένους ΠΑΣΟΚ+ΝΔ προς ίδιον συμφέρον;; Αποδεδειγμένα οι κυβερνήσεις Παπανδρέου και Παπαδήμα δεν σταύρωσαν ούτε ένα τρίμηνο ισοσκελισμένου ισολογισμού. ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥς ΗΣΑΝ ΠΟΛΥ "ΤΡΥΠΙΑ" ΣΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΥΦΙΑ ΚΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ! Μας προτρέπει δηλαδή να υπερψηφίσουμε ΑΝΙΚΑΝΕς ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙς για να ολοκληρώσουν οι οικονομικοί εκτελεστές στο εργο της λεηλασίας της χώρας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ΠΑΣΟΚ σταθερό στο πρόγραμμά του.
    Είπε το 2009: Οικονομία ανάπτυξης, σταθερότητας, συνοχής. Έκανε τα τρία χρόνια: Ύφεση 7% ετησίως, αποσταθεροποίηση, κοινωνική διάλυση, στρατιές ανέργων. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και αφέντη Γερμανό.
    Είπε το 2009: Πράσινη ανάπτυξη. Έκανε τα τρία χρόνια: Του είπανε λέει ότι όσο έχουμε ύφεση , απαγορεύετε η πράσινη ανάπτυξη. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και ότι πει ο αφέντη Γερμανός.
    Είπε το 2009: Αποτελεσματικό κοινωνικό κράτος. Έκανε τα τρία χρόνια: Επέτρεψε στους απελπισμένους Έλληνες να αυτοκτονούν στο σύνταγμα. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και περιφρούρηση του συντάγματος με δικά μας ΜΑΤ.
    Είπε το 2009: Αυτόνομο πολιτικό σύστημα, καταπολέμηση της διαφθοράς. Έκανε τα τρία χρόνια: Εξεταστικές, εξεταστικές, εξεταστικές. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Μνημόνιο, και θα περιμένουμε τι θα πει ο αφέντης για τον Άκη.
    Είπε το 2009: Ισχυρή Ελλάδα των ανοικτών οριζόντων. Έκανε τα τρία χρόνια: Υπερατλαντική σύνδεση με το Δ.Ν.Τ. , και υπέγραψε τη δανειακή μαζί με τη Ν.Δ. Προτείνει για την αυτοδύναμη Ελλάδα: Σκληρή διαπραγμάτευση μέσα στο μνημόνιο, για να πετύχουμε τη δημιουργία κατάλληλων χώρων, όπου θα παρέχονται και τα απαραίτητα μέσα για να αυτοκτονούν ανενόχλητα οι πολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανάπτυξη, η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας
    Έψαχνα ο αφελής Έλληνας να βρω τι σημαίνει ανάπτυξη κατά τη Νέα Δημοκρατία, ποιος ο δρόμος της ανάπτυξης, ποιος θα την κάνει, πότε θα την κάνει, με τι χρήματα θα την κάνει. Βρήκα λοιπόν την απάντηση.
    1) Δρόμος προς τη ανάπτυξη: πρέπει να γίνουν έργα υποδομών που επιτρέπουν στην Ελλάδα να διαμορφώσει άλλο περιβάλλον, όπως η θεμελίωση περιμετρικού δρόμου Καλαμάτας.(Μάκης Βορίδης).
    2) Ποιος θα την κάνει: Η επόμενη κυβέρνηση συνεργασίας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
    3) Πότε θα την κάνει: Σε επικοινωνία που είχε ο κ. Βορίδης με τον κ. Ράιχενμπαχ, επισπεύδεται η έναρξη από Σεπτέμβριο, στα τέλη Απριλίου περίπου.
    4) Με τι χρήματα θα την κάνει: Όλα τα εγκαίνια των έργων υποδομών, θα χρηματοδοτηθούν μέσω ευρωενωσιακών θεσμών. (Μάκης Βορίδης).
    5) Άρα υπάρχει ελπίδα, μην αυτοκτονείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ ωραίο άρθρο, αλλά δε βλέπω κανέναν να σηκώνεται από τον καναπέ. Τα κανάλια θα δώσουν το στίγμα ακόμη μία φορά και θα προπαγανδίσουν τα προεκλογικά προγράμματα. Φοβάμαι ότι πολλοί λίγοι θα ασχοληθούν περισσότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δείμο κάποιος εγραψε για τη δικτατορία του πραγματισμού, αυτό που λέει η γιαγιά στο σαλόνι της επαρχίας και ερεθίσματα μονο νετ και μεγα. "Δεν γίνεται τίποτα αγόρι μου, τίποτα δεν αλλάζει" Και της δίνεις το ερέθισμα που της λείπει το δικό σου όραμα για τα εγγόνια της. Θρησκεία δεν αλλάζει αλλά να ξέρει ότι οι πρώτοι απολυμένοι θάναι οι απλοί παπάδες στα 17 σκληρά μέτρα του Ιούνη αν επικρατήσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρόσεξε, δεν είμαι απαισιόδοξος και σίγουρα δε θα μείνω στον καναπέ (δεν έμεινε όταν ήταν σλόγκαν, τώρα θα μείνω που με βιάζουν;) Ωστόσο, αν περιμέναμε να διαβάσει ο κόσμος τα προγράμματα καήκαμε. Αλλού είναι το παιχνίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Να συζητήσουμε και το κυριώτερο να ακούσουμε όσους είναι στο στενό και ευρύτερο κύκλο επηροής μας. Οπως κάνουμε πάντα και μετεκλογικά. Και προσοχή στους Δήμους σε παράξενες ελληνοποιήσεις, βλέπω πολύ κίνηση στα ΚΕΠ Α Αθηνών και ανησυχώ, μπορείς ένα χρηστικό άρθρο με τις ημερομηνίες εγγραφής στα δημοτολόγια κλπ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;