Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

Μεγαλειώδης λαοσύναξη στο Σύνταγμα

Κυβέρνηση κλεφτών, απατεώνων, προδοτών

Ο νεομερκαντιλισμος της Μέρκελ φέρνει 24 εκατ. ανέργους και 24 εκατ. υποαπασχολούμενους. Φέρνει νέα βιβλο καταπάτησης ασφαλιστικών δικαιωμάτων και λεηλασία στη χώρα μας.

Το παιγνιδάκι των Ματ και των κουκουλοφόρων δεν σκεπάζουν τη προδοσία και την πτωχοποίηση του Ελληνικού λαού

Ψευτοδιλλήματα και τρόμος δεν υποτάσουν τον Δρόμο


Μας κόβουν το δικαίωμα για ενημέρωση και σκέψη και γνώση


Πάρτε το Μνημόνιο και φύγετε από εδώ


Παραπλάνηση και εκβιασμός τα οπλα της κυβέρνησης δοσιλόγων Παπαδήμου, Παπούλια ,Παπανδρέου κλπ

Ο Λαός δεν ξεχνά τις Χούντες τις ποδοπατά


Ο βενιζέλος βιάζεται να προλάβει καλή διαγωγή Δευτέρα πρωί στη δικτατορία των αγορών αντι να ομνύει στο αμύνεσθαι περι Πάτρις.


Συνεχή ροή εικόνας στο http://www.enikos.gr/ απο τα τεκμερώμενα τώρα στο Σύνταγμα.
Το ΔΝΤ βγάζει προβλέψεις που θέλει να δώσει. Ο Παπαχρήστος το λέει δημιουργική εικονομετρία. Γιατί βάζουν ανέφικτους στόχους ,για να μας εκβιαζουν ασύστολα.
Λεηλασία του δημόσιου και ορυκτού μας πλούτου, με πρόθυμα ανθρωπάκια πουλημένους υπηρέτες τους σαν τον Σαμαρά και τον Παπανδρέου και τον Παπακωσταντίνου

Ενώ η Αθήνα καίγεται αυτοί οι βουλευτές σας παρακολουθούν εμβριθώς στο εντευκτήριο της Βουλής τον ποδοσφαιρικό αγώνα ΠΑΟ-Ξάνθη
ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΕΝΟΧΑ ΝΑΙ ΕΛΑΒΟΝ199.  Αρνήθηκαν συμμετοχή 74 και 5 σιγανοπαπαδιές δήλωσαν παρών σε παρευρισκόμενους τουε 278 από τους 300.
Οi μόνοι που κερδίζουν από το Μνημόνιο 2 είναι οι Τράπεζες.

6 σχόλια:

  1. Άψογοοοος... Και λίγα λες. καιρός όμως πια για δράσεις και πράξεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Λαοθάλασσα" στους δρόμους της Κρήτης κόντρα στο νέο μνημόνιο. Συγκεντρώσεις και σε Ρέθυμνο, Χανιά, Άγιο Νικόλαο και Ιεράπετρα.
    http://www.enikos.gr/society/13115,Lao8alassa_sthn_Krhth.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο καφενείο της βουλής συνεχίζουν, στη μία τηλεόραση να βλέπουν ποδόσφαιρο. Σύμφωνα με τον άνθρωπό μας στο διπλανό τραπέζι, μπήκε η Εύα Καιλή και τους καταχέριασε λέγοντας "Είναι δυνατόν τέτοια ημέρα να βλέπετε αγώνα;" Η "οργισμένη" απάντηση ήρθε από τους βουλευτές Τσώνη και Αηδόνη "Φύγε από τη μέση δε βλέπουμε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εμπορικό κέντρο ATRIUM στις φλόγες ΣΤΗ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εκατοντάδες χιλιάδες διαδηλωτές,η φτώχια και ο αμοραλισμός 199 εκπροσώπων της συμφοράς, 74 εκπρόσωποι του Ελληνικου λαού μέσα στο κοινοβούλιο μόνο, 22 απόντες ουτε η μετάδοση του αγώνα δεν τους συγκίνησε και απότι εκτιμούν οι Times NY οτι μόνο οφελειμένες είναι οι Τράπεζες. Τα κολοπαιδια της ΔΙΑΣ ,εχω μιλήσει με αρκετους προκυται για διεφθαρμένη τσογλανοπαρέα ειδικά γαλουχημένοι να σκοτώνουν τη μάνα τους,πέφτανε σε μάζες διαδηλωτών όποταν τα ΜΑΤ τέλεψαν τα χημικά τους αποθέματα μέχρι τις 8μμ οποτε η 3η διευθυνση ενημερωσης της ασφάλειας έπιασε μετά δουλιά καιγοντας 170 επιχειρήσεις.Κυρίως διατηρητέα που αποχαρακτηρίζονται για συμφέροντα εργολάβων μόνο με πυρκαγιά που θα αποζημιωθούν και οι ζημιές! Οι επισημοι της ΕΛΑΣ δεν ξέρουν τίποτα...φυσικά Οι εισαγγελείς χεσμένοι περιμένουν τη νέα μείωση ηθικού και μισθών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;