Σάββατο 23 Μαΐου 2009

Δημοσκοπικές Οπισθοβασίες.Ορνίθια Νο 3





---Εσείς οι από κάτω μη φτύνετε εμάς τους από πάνω.

Αφ΄ υψηλού η αντιμετώπιση των πολλών πρόχειρων τηλεφωνικών αποπειρών να απεικονισθεί η κοινή γνώμη από πλήθος αδαών ημιαπασχολούμενων έναντι πινακίου διλημμάτων και συντήρησης. Αχαρος ο ρόλος τους να μας υποτιμούν.

Με πήραν διαδοχικά δύο τηλεφωνητές για τη RASS και την ΜΕΤΡΟΝ στο ιατρείο το τελευταίο διάστημα. ΄Με το που δήλωσα χώρο εργασίας και όχι χώρο οικίας , συγνώμη είναι κανονισμός μου αποκρίθηκαν και μούκλεισαν το τηλέφωνο χωρίς να καταγράψουν την δική μου γνώμη.

Προφανώς ο χώρος οικίας με πελάτες- πρωινάδικων εκπομπών είναι το target group των τελευταίων δημοσκοπίσεων, θέλουνε οι εταιρείες δημοσκοπήσεων νοικοκυρές με τη χύτρα να βράζει, οικιακές βοηθούς μεταξύ μπιντέ και ξεσκονίσματος όπως και την αλλοδαπή αποκλειστική νοσοκόμα με την σπαστή προφορά και το πράσινο σαπουνάκι στο άλλο χέρι της τηλεφωνικής γραμμής, ο χώρος της αποσχόλησης της εργασίας είναι περιττός ή προσπαθούν με τους ΅κανονισμούς΅να τον καταστήσουν τέτοιο.

Πρέπει να δώσουν τάσεις και των δικών τους συμφερόντων τις ροπές , αφου έχουν ξεφτιλήσει την ποιότητα συζητήσεων στα κανάλια στο αντικείμενο ψήφου, αν οι αντιδράσεις είναι πολλές για τους δύο κύριους πελάτες των διαφημιστών και των καναλαρχών( ΝΔ + ΠΑΣΟΚ) έ να τις απαλύνουμε να σβήσουμε την αριστερά από το χάρτη, όπως θάθελε και ο παχύρρευστος κύριος Πάγκαλος και να κανακέψουμε βολικές για το σύστημα ολιγαρχίας "λύσεις" όπως τους οικολόγους και τους κυνηγούς, τις δύο όψεις μιας διακορευμένης ασύστολα κοινωνίας από ΅ψευτογνώμες΅ καθοδήγησης.

Δεν μπορεί αυτή η χώρα να δουλεύει για δυο πετρελαιάδες, 3 οικογένειες πολιτικών και άλλους 7 ολιγάρχες για να πλουτίζουν (αλήθεια ξέρει κανείς πόσες είναι;) οι εξωχώριες εταιρείες αφορολογήτων απωλειών από την τσέπη μας. Μήπως ο νόμιμος κυριος Βουλγαράκης και οι οπαδοί του;;; Η Εθνική Τράπεζα και τα Ελληνικά πετρέλαια έχουν επαφή με φορολογικούς παραδείσους;; Οι βίλλες στη Μύκονο και την Εκάλη που ανήκουν και πως φορολογούνται;;
Γιατί εμάς κλεβουν καθημερινά στο λογαριασμό της ΔΕΗ, τις εταιρείες κινητης τηλεφωνίας, στο σούπερ μάρκετ και στο μανάβικο, από το πτυχίο στην ανεργία, στον βραδυφλεγή ΑΣΕΠ, στη περικοπή φαρμάκων και γιατρών απο διορισμένες διοικήσεις ταμείων, στις απλήρωτες υπερωρίες και στα ελαστικά ωράρια, στο άφημα ελεύθερη τη τουρκική μαφία να σοδομίζει τη χώρα για να δουλέψουν 2-3 εταιρείες ενοικιάσεως "εξειδικευμένων υπαλλήλων", που νάναι καλά στο πόνο τους οι άνθρωποι τους μαζέψαμε από τα φανάρια τους δώσανε κλαρκ, γερανούς, μπετόκαρφα και σκαλωσιές της συμφοράς, εργολάβοι από της συκιάς το γάλα, , και εκμεταλλευόμαστε για να μην τους πληρώσουμε μέχρι το φανατισμό και την θρησκευτική τους πίστη.

Μας κλέβουν το χαμόγελο ,την όρεξη να κάνουμε παιδιά, να ζήσουμε κοιτώντας τον διπλανό μας όποιος κι αν είναι ευθεία στα μάτια.

Καταγράψτε τη δική σας γνώμη αρμοδίως στην κάλπη. Μη φάτε τα δολώματα την προεκλογική περίοδο ψαρεύετε τους εσείς ακούστε τις φωνές που σας κρύβουν, είναι το υγιές.

Διόνυσος

Το γλυκό ψηλό φυτοφάγο από το Αττικό Πάρκο είναι φωτό αρχείου και η εμπνευσμένη γελοιογραφία της Παρασκευής 22-5-09 στην Ελευθεροτυπία είναι του Γιάννη Καλαϊτζή υπεύθυνου και μαχητικού υποψήφιου με το Δούρειο Τύπο στις εκλογές της ΕΣΗΕΑ που έρχονται. Επιτέλους Αριστερά Μαχητικά Ψηφοδέλτια που ενώνουν και εμπνέουν.

5 σχόλια:

  1. Πολύ σημαντική η καταγγελία σου.
    Μακάρι να επιβεβαιωθεί στις εκλογές!
    Όσο για την κραυγή σου για την κατάσταση, τελικά θέλει να κατέβει πιο κάτω από τον πάτο ο κόσμος για να ξυπνήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την ίδια πόρτα σε τηλεφωνική δημοσκόπιση έφαγε πελάτης μου με συνεργίο αυτοκινήτων και η ψιλικαντζού της γειτονιάς μου, πρέπει νάναι μαζικό το φαινόμενο του κανονισμού στη λογική του ιδιωτικού τομέα τηλεφωνήτριες να μην απασχολούν άλλες τηλεφωνήτριες...χωρις κέρδος και flexibility........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σημασία έχουν οι δημοσκοπήσεις Διόνυσε; Δείγμα τους είναι οι νοικοκυρές και καταναλωτής τους πάλι οι νοικοκυρές. Οπότε μη στενοχωριέσαι, κάνε το καθήκον σου στην κάλπη (παλιοοπορτουνιστή!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ενα είναι το κόμμα και το χρώμα, η Ενωμένη Αριστερά που έχει την αγκαλιά και τη δύναμη της συνεργασίας μέχρι κάθε δημοκράτη που σέβεται αντίθετες απόψεις.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. File Donysie!thelo na fiso kapio sholio se morfi arhru ala to blog su den me dehete.Yparhi provlima?Telos pandon tha su to stilo mmeso gmail ke topothetise to esy.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;