Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007

Εκκολάπτονται εξελίξεις.!

Η κινούμενη βούρκα του δικομματισμού, σχετικώς μόνο απεξηράνθη από το φαινόμενο του θερμοκηπίου, που παραμένει το μείζον θέμα, η ασύμμετρη απειλή πάνω από τα κεφάλια μας. Θέλετε λίγο δροσιά με το σχετικό σαρκασμό;;

Πω πω αριστερά 13-15%, βλέπω να φεύγει αεροπλανοφόρο από τον Περσικό νάρθει να λύσει.....το θέμα ηγεσίας στο Πασοκ.! Κάτι τσουλάει...στη κατηφόρα που βρεθήκαμε όλοι σαν χώρα. Εκλογές σημαίνει τριβές.

Ο λαός μίλησε, έδοσε πολλαπλά μηνύματα προς όλες τις κατευθύνσεις. Οι αλλαγές στις μονοεδρικές, η αμφισβήτηση της αυτοδυναμίας της ΝΔ, η αμφισβήτηση της αρχηγικής και "προγραμματικής" αλαζονείας του Πασοκ, η αμφισβήτηση σε πρόσωπα εκλεγόμενα στη Βουλή σηματοδοτούν ότι τίποτα πιά δεν είναι θέσφατο για την λαϊκή εντολή. Το εκδοτικό κατεστημένο και οι επιρροές τους (κυρίως εξωθεσμικές) φαίνεται να γίνονται αντιληπτές και να καταδικάζονται. Η Αριστερά πρέπει να είναι ευαίσθητη πρώτα από όλα στο πολλαπλασιαστικής δυναμικής θέμα της ενότητας (αρχών + δράσης) να θυμάται πάντα το αγωνιστικό της σύμβολο τη γροθιά που μπορεί με λάθος απαξιώσεις να μετατρέπεται σε τίμημα μούντζας και αποστροφής . Μήνυμα προσοχής προς όλους με βάσει τα φουντωμένα προβλήματα ανεργίας, ακρίβειας, αναξιοκρατίας, έλλειψης δικαιοσύνης και ίσων δικαιωμάτων, πριν φτάσουμε στα προαναφερθέντα προεκλογικά 44 ερωτήματα για debate. Η οικογένειά μου για παράδειγμα 21 ψήφοι μοίρασαν(-έλαβον) 7 Σύριζα, 6 ΝΔ, 5 Πασοκ, 2 ΚΚΕ και 1 απείχε συνειδητά. Ολα τα αποτελέσματα εδώ.

Κλαδί για αυτά τα πουλιά θα υπάρξει;;

6 σχόλια:

  1. Ναι, σίγουρα θα έχουμε εξελίξεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχα μιλήσει πριν 4,5-5 ώρες για Αεροπλανοφόρο τελικά έπεσε βόμβα βυθού. Η ΝΔ δεν κέρδισε, πήρε ανοχή 4ετίας, το ΠΑσοκ έχασε η Αριστερά αν νοιάζεται για τον κόσμο που μόλις την τίμησε να σοβαρευτεί, ήδη οι παπαγάλοι του βίντεο γιγαντώνουν επικίνδυνα για τα λαϊκά συμφέροντα.
    Οι πισίνες εξατμίζονται οι πισινοί τσουρουφλίζονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μάλλον κάτι φαίνεται στον μακρινό ορίζοντα να αλλάζει, όχι στα κόμματα αλλά στο κόσμο.
    Να δούμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πληθαίνουν οι απλοί πολίτες σύνθετων επιλογών και απαιτήσεων. Νομίζω καλλιεργώντας παιδεία και πολιτισμό υλοποιούμε την κεντρική ιδέα της Αριστεροσύνης.
    Ελευθερία, Ισότητα και Αλληλεγγύη. Οι πεινασμένοι και απελπισμένοι (της κοινωνίας των 2/3) γίνονται επικίνδυνοι και μπορούν τελικά να σκορπίσουν τα σχέλια των ελίτ για νεοφιλελευθερισμό , παγκοσμιοποίηση και σοσιαλμαρμελάδες σε βαζάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΣΟΚ 2007 - Πρωτοβουλία μελών του ΠΑΣΟΚ Υπέρ της υποψηφιότητας του Ευάγγελου Βενιζέλου στο Διαδίκτυο.

    http://venizelospasok.blogspot.com/

    Δηλώστε την Υποστήριξη σας στον Ευάγγελο Βενιζέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ ανώνυμε η ηγεσία, η πορεία και οι προγραμματικές διακηρύξεις του Πασοκ είναι ένα σοβαρό μεν πρόβλημα αλλά εμένα που δεν υποστήριξα ποτέ αδέξιους ή επικινδυνους δεξιους λίγο με απασχολεί. Σήμερα έχω να προβάλω ότι οι αδέξιοι του Δήμου Αθηναίων έχουν 6 μήνες να αλλάξουν τις σπασμένες μπασκέτες στο σχολείο μας (ενω έχουμε ταρτάν να το βλέπουνε τα παιδιά!) παρα την όχληση στον Τεντόμα και τον Αβραμίδη. Επίσης έχω 40 ιατρικά προβλήματα συνανθρώπων μου να λύσω σήμερα στο ΙΚΑ.(συνήθως στραβά και ανάποδα του συστήματος και μερικών γιατρών-κερασάκια) Παρακολουθώ βέβαια με ενδιαφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;