Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007

Η ΩΡΑ του τρύγου

Ξέρετε τι ψηφίζετε, μάθετε και που ψηφίζετε.

4 σχόλια:

  1. ΑΓΑΠΗΤΕ Κ. ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ,
    Βρήκα στο Blogger μια ζεστή όμορφη γωνιά για να μοιράζουμε με τους Συνανθρώπους μας τα πάντα που αφορούν τα δικαιώματα τους η απλά το αυτονόητο που πρέπει να παίρνουν για να μην επαιτούν και να φεύγουν με αξιοπρέπεια όταν καλούνται πνευματικά και όχι πεταμένοι στα κολαστήρια. Στους σύγχρονους καιάδες αν θέλετε. Ο παππούς και οι γονείς μου είναι από τους πρώτους που έστησαν το σπιτάκι τους.
    Τότε, που το Γαλάτσι μας ήταν γεμάτο κήπους και γάργαρο νερό.
    Κάποιοι 35 χρόνια το κατέστρεψαν και το τσιμεντοποίησαν για να μην πω το ξεπούλησαν, όπως και το περιβόητο Παλαί. Το 2004 και λίγο μετά τους Ολυμπιακούς(άλλη πληγή του Φαραώ και αυτή για την ΕΛΛΑΔΑ μας), ο Θοδωρής Τούντας και κάποιοι σωστοί Αιρετοί (Όλα τα δάκτυλα δεν είναι ίδια) μαζί με ανιδιοτελείς κοινωνικούς εργάτες προσπάθησαν να κάνουν την ΑΝΑΤΡΟΠΗ και να συνεφέρουν λίγο τον τόπο μας, να τον νοικοκυρέψουν αν θέλετε. Δεν πρόλαβαν όμως γιατί οι καταστροφείς του Γαλατσίου θέλησαν να πάρουν εκδίκηση όπου και το κατάφεραν. Βγήκαν από τις ταφόπλακες τους, άρχισαν την λασπολογία Γκέμπελς (που όλο κάτι μένει) και κατάφεραν να πείσουν τον απονήρευτο Λαό μας, ότι έχουν Ανθρώπινο πρόσωπο ενώ εμείς με τον κ. Τούντα έχουμε κέρινο. Είμαστε ψεύτες, τσιμεντοποιοί και θα αποτελειώσουμε, ότι άρχισαν τόσα χρόνια οι παλιοί. Και ο του θαύματος! οι παλιοί ξανάρθαν με κάτι καινούργιους δήθεν, αυτοί διοικούν και πάλι δυστυχώς και έφτασαν στους 9 πρώτους μήνες να ισοπεδώσουν τα πάντα και να γυρίσουν το ΓΑΛΑΤΣΙ μας 50 χρόνια πίσω.
    Σήμερα εγώ με όλη την εκτίμηση προς το πρόσωπο σας, στέλνω το δικό μου ΑΝ (όχι του ΚΙΠΛΙΝΓΚ)(και σχεδόν όλων πια των συμπολιτών μας)!άμεσα μπορείτε να το διαπιστώσετε και να διασταυρώσετε τα πάντα προτού αν ο χώρος σας το επιτρέψει και φιλοξενήσετε την επιστολή μου.

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ! ΕΛΕΟΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΑΥΛΟΚΟΛΑΚΕΣ, ΤΣΑΝΑΚΟΓΛΕΙΦΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΦΥΟΚΑΜΠΤΕΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ENΑΣ ΑΞΙΟΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ & ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ. (ΕΔΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙ 35 ΧΡΟΝΙΑ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ(ΔΙΑΚΟΣ – ΚΩΣΤΑΣ) Κ.Λ.Π.
    ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ – ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ, ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΦΕΤΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΣΑΝ ΕΝΑΣ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ ΠΟΛΟΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑΖΕΙ ΠΛΑΓΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ, ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗ ΦΥΣΗ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΛΑΝΗΤΗΣ, ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ Η ΓΗ).
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗ ΣΟΥΠΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ & AN ΥΠΑΡΧΕΙ (ΚΑΠΟΙΟΣ Η ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΕΙ) ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ
    ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΒΟΛΟΥΝ!!! (ΓΙΑ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΜΙΛΩ ΒΕΒΑΙΑ). ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΛΟΓΟΣ.


    1) ΑΝ ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΕΧΡΙ & ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ Η ΒΡΩΜΑ ΕΠΕΣΕ ΣΥΝΝΕΦΟ ΒΕΒΑΙΑ,
    ( ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ) ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΣΚΟΥΠΙΣΤΑ ΜΕΝΟΥΝ.
    ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΙ ΓΕΙΤΟΝΕΣ. ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΛΙΟ ΚΑΛΟ ΚΑΙΡΟ. ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ, ΣΑΡΩΝΕ ΜΕ ΑΓΡΙΟΣΧΟΙΝΑ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΟΔΡΟΜΟΥ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.

    2) ΑΝ ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ 7+16 ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΤΑΝ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ. ΕΥΤΥΧΩΣ! ( ΕΔΩΣΕ ΧΡΟΝΟ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ, ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ ΤΟΥ Ο8, ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ).
    ΑΛΛΑ Η ΠΕΙΝΑ - ΠΕΙΝΑ! 35 ΑΤΟΜΑ ΚΑΤΑΚΟΙΤΑ ( 15 ΜΕΡΙΔΕΣ ΦΑΓΗΤΟΥ ) + 150 ΠΕΡΙΠΑΤΗΤΕΣ, ΠΟΥ ΘΑ ΖΗΤΙΑ
    ΝΕΥΟΥΝ + ΑΛΛΟΙ 150 ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ – ΑΔΥΝΑΜΟΙ, ΣΤ' ΟΡΙΟ ΤΗΣ ΦΤΩΧΙΑΣ! ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΗΝ
    ΕΠΙΤΑΓΗ ΣΙΤΙΣΗΣ ΤΩΝ 50 ΕΥΡΩ! ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ? ( ΠΟΥ ΤΕΛΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΙ ΣΙΤΙΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΑΩΝ ) ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ - ΝΗΣΤΙΚΟΙ ΜΕΧΡΙ 15 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ! ΘΑ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΝ? ΑΠΟ ΔΩ & ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕΙ? ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
    ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΕΥΤΕΛΕΣ ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΛΕΦΤΑ? ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ?

    3) ΑΝ ΦΕΥΓΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ - ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ (ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΝΩΣΤΟΙ–ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ) & ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ, ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΠΟΥ ΒΡΕ
    ΘΟΥΝ & ΟΠΟΥ ΣΤΑΘΟΥΝ, ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ &ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΔΗΛΩΣΕΙ ΥΠΟΤΑΓΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΠΛΑ
    ΚΑΔΕΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΒΓΑΛΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ. ΟΥΑΙ ΚΑΙ ΑΛΙΜΟΝΟ !

    4) ΑΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΤΟΥ ΙΚΑ &ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΙΑΤΡΟΣ
    Ο ΔΙΑΦΑΝΗΣ, Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΣ, ΓΙΑ ΠΙΟ ΗΘΟΣ &ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΜΙΛΑΜΕ? ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΧΑΟΣ

    5)ΑΝ ΤΟ ΙΚΑ ΔΕ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΝΤΑΜΑΡΙΑ(ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΩ ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΠΑΝΤΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ) ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΕΛΙΖΑΝ ΤΑ ΙΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΛΑΣΠΟΛΟΓΙ
    ΕΣ ΞΕΓΕΛΑΣΑΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗ ΨΗΦΟ?

    6) ΑΝ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΕΙ ΠΟΤΕ Η ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ & Ν΄ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠ' ΤΗ ΒΟΣΝΙΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΒΙΒΛΙΑΡΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΩΤΗΡΩΝ & ΠΡΩΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΤΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΝΥΝ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑΔΩΝ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΥΣΤΑΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΟΥΝΗ
    ΣΕ ΚΑΤΙ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ.
    (ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΛΕΤΕ & ΠΕΤΑΤΕ ΛΑΣΠΕΣ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟ
    ΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ) ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΑΛΟΙ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ, ΟΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΣ, ΟΙ ΕΡΓΑΤΙΚΟΙ! ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ? ΛΙΓΟ ΤΣΙΠΑ ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΕΜΕΙΝΕ ΣΤΑΛΑ, ΤΙΠΟΤΑ ?

    7)ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΑΡΑΓΕ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟΥΣ 9 ΠΡΩΤΟΥΣ ΜΗΝΕΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΤΕ, ΜΕ ΤΑ ΠΑΧΙΑ, ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ! ΚΑΙ ΚΟΨΑΤΕ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΑΝΟΔΙΚΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΠΟΥ ΑΡΧΙΣΕ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΝΑ ΕΜΦΑΙΝΕΤΕ? ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ &ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΑΙΡΕΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ ΠΑΡΑΔΙ
    ΔΟΝΤΑΣ 14 ΦΑΚΕΛΟΥΣ & 75 ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΤΕΡΙΖΙΑ.
    ΓΙΑΤΙ ΧΩΡΙΣΑΤΕ ΤΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.(ΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ Ο ΤΑΦΟΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ). ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΕ 7 ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΔΙΑΛΥΣΗ? ΕΛΕΟΣ.

    8) ΑΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ, ΔΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ & ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΒΑΣΕΙ
    ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΠΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΚΥΗ ΜΙΛΑΜΕ(ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΥΣ ΑΙΜΟΔΟΤΕΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΙΤΕ
    ΣΑΣ ΑΦΗΣΑΜΕ 70 ΑΤΟΜΑ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ)ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!

    9) ΑΝ ΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ ΑΥΤΟ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕΝΩΝ Α.με.Α ΚΑΙ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ(&ΑΣ ΜΕΤΑΔΙΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΔΕ ΥΠΗΡΞΕ)ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΧΑΡΤΙΑ &ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΑΡΑΓΕ? Η ΦΡΟΥ- ΦΡΟΥ & ΑΡΩΜΑ
    ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ, ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΦΟΥΛ ΕΙΣΟΔΗΜΑ.
    Η ΜΙΚΡΗ ΠΙΣΙΝΑ(ΣΙΩΠΑΤΕ ΕΚΑΝΑΝ & ΕΓΚΑΙΝΙΑ) Ο ΑΝΑΒΑΤΗΡΑΣ &Τ' ΑΛΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΕΥΠΑΘΩΝ ΟΜΑΔΩΝ, ΠΟΤΕ Θ΄ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙ? ΠΟΤΕ? ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ? Η ΕΙΝΑΙ ΡΑΔΙΟ, ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ? ΤΑ ΤΕΝΙΣ ΠΩΣ ΠΑΝΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ & ΦΙΛΟΙ Κ. ΣΠΙΝΟ ΚΑΙ Κ. ΚΟΡΜΑΝΙΩΤΗ? ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΞΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΧΡΟΝΩΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ? ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΑΛΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?
    ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ Η ΡΑΜΠΑ? ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΝΙΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΦΕ ΓΙΑ Ν΄ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ & ΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΑΝΑΠΗΡΙΚΩΝ ΑΜΑΞΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΙΝΓΚ-ΠΟΝΓΚ(ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ)ΚΑΘΙΣΤΙΚΟ ΒΟΛΕΪ & ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕ ΑΜΑΞΙΔΙΑ(ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΟΥΤΑ)? ΕΙΔΑΤΕ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΗΤΑΝ? ΝΤΡΟΠΗ

    10)ΑΝ ΟΙ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟΙ & Τ’ ΑΛΛΑ ΕΡΓΑ, ΣΙΤΙΣΗ, ΕΝΔΥΣΗ, ΚΑΜΙΝΙ, ΗΝΙΟΧΟΥ, ΞΕΝΩΝΑΣ, ΛΟΦΟΣ ΑΓΙΟΥ – ΣΠΥΡΙΔΩΝΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ, ΑΛΛΑΓΗ ΚΤΗΡΙΟΥ ΤΟΥ ΙΚΑ, ΛΕΒΕΝΤΑΚΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΛΑΤΟ, ΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΥ, Κ.Λ.Π. ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ, ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ? ΠΩΣ? ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ.
    ΗΔΗ Ο ΚΑΤΗΦΟΡΟΣ ΑΡΧΙΣΕ. ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΝΗΣΤΙΚΕΣ 2.5 ΜΗΝΕΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ(ΜΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ ΚΕΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ)
    &ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΤΟ ΔΗΜΟ(ΜΕ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ)ΓΕΜΙΣΑΝ ΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΟΜΟΡΦΟΤΕ
    ΡΗ ΠΟΛΗ(ΠΟΥ ΣΜΙΛΕΨΑΝ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ) ΚΕΑΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΠΑΘΗ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΕΠΑΙΤΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ(ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΙΑΝΝΗΔΕΣ - ΑΓΙΑΝΝΗΔΕΣ) ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΖΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ!
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΡΥΦΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΛΟ (ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΤΕΛΙΚΑ)!!!
    ΟΛΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΛΕΟΝ, ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΟΔΩΡΟ ΤΟΥΝTA.


    ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΣΑΣΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ!
    ΠΟΥ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ & ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΟΝΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙΑ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ & ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΖΩΑ(ΚΑΤ΄ ΑΥΤΟΥΣ) ΠΟΥ ΠΕΙΝΑΝΕ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΘΛΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΕΠΑΙΤΟΥΝ. ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ. ΕΠΙ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΤΟΥΝΤΑ ΣΤΑ 2.5 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΗΣΕ, ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΑΨΟΓΑ! ΚΑΙ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΑ. (ΕΓΙΝΕ ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΣ ΑΝΕΡΓΩΝ) ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ. ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΝΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ(ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ)ΝΑΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ, ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ. ΞΕΡΑΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΦΤΙΑΧΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΑΝΑΓΚΗ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ! ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ! ΚΑΙ ΤΟ 1/3 ΠΕΙΝΑΕΙ ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ ΚΑΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΔΙΚΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΉ, ΤΙ ΤΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΑ ΠΕ
    ΡΙΤΤΑ(ΟΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΛΑΪΚΙΖΕΙ). ΠΡΩΤΑ ΟΜΩΣ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΝΑΕΙ, ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, Η ΤΡΙΤΗ ΗΛΙΚΙΑ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΕΙΣ Σ΄ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ. ΠΑΝΩ ΑΠ΄ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Ο ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΣ & ΟΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ‘ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΙΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ‘ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΤΕΙ Η ΛΕΞΗ ΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΠΟ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΙΣ ΑΥΡΙΑΝΕΣ ΓΕΝΙΕΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΠΙΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ.

    ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ(ΕΚΤΟΣ 2-3 ΕΞΑΙΡΕΣΕΩΝ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΚΑΙ ΘΗΛΥΚΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΗ ΜΑΧΗ ΤΟΥΣ & ΑΚΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞ ΑΜΑΞΗΣ.
    ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, ΠΟΥ (9 ΕΧΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΑΓΑ ΜΟΥ! ΣΦΑΞΕ ΜΕ ΝΑ ΑΓΙΑ ΣΟ).
    ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ.

    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ. ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΨΥΧΗΣ ΗΡΕΜΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ Ν’ ΑΚΟΥΣΤΗ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ
    ΒΟΥΛΙΟ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ 3% ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ. ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ Ν’ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΡΧΟ
    ΝΤΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΥ ΛΑΕ ΒΑΣΑΝΙΣΜΕΝΕ ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΗΝ ΥΠΕΡΒΑΣΗ 1 ΦΟΡΑ.
    ΑΝ ΥΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙ
    ΝΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.

    ΦΙΛΙΚΑ
    Κουνάνης Ελευθέριος Φραγκίσκος.
    Εκπαιδευτικός Παιδαγωγός, ΑμεΑ.
    Μέλος της Παναττικής Επιτροπής κατά της ηλεκτρομαγνητικής ενέργειας.
    Μέλος & Σύμβουλος για τις ευπαθείς ομάδες του Πανελλαδικού Συνδέσμου
    ΠΑΣΥΠΚΑ, συνανθρώπων μας με η και χωρίς, κινητικά προβλήματα.
    Ιδρυτής & υπεύθυνος, Εθελοντικής ομάδας Κοινωνικής Αλληλεγγύης Γαλατσίου
    http://users.otenet.gr/~fracisko/
    www.pasipka.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τρύγος και τι τρύγος. Εγώ πάντως ακόμη δεν αποφάσισα 3.30 πρωινή με ποιούς θα είμαι. Και μετά σου λένε κάποιοι εκλογολόγοι ότι στην ουσία δεν υπάρχουν αναποφάσιστοι. Τι λέτε καλέ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φραγκίσκε όρθρου βαθέος αντι να πάς να μάσεις καμιά ψήφο για τους Πράσινους-Οικολόγους όπου εκτίθεσαι τι τα θέλεις τα σεντόνια περι Τ.Π. η προεκλογική περίοδος έχει λήξει.Υγεία και καρδιά νάχουμε αυτά από αύριο πάλι για τις επόμενες εκλογές...Νέαρχε εσύ που δεν λοιδορείς ενώνιον 9 ανθρωπίνων τρυπών πως κόλλωσες τώρα μπροστά σε μια τόση δα τρυπούλα της κάλπης. Ο καιρός έχει ένα ζουμερό άρθρο διεγερτικό του θυμικού, ο μαυρος γάτος ως ειδικός ένα τμημα ψυχανάλυσης, και πολλοι άλλοι bloggers χαιρομαι που βγάζουν την παιδική αθωότητα και "αταξία" τους μπροστά στην ανασφάλεια ή αιδήμονα σιωπή των μεγάλων πλειοψηφιών που τους έμαθαν ότι μια κυρίαρχη στιγμή της δημοκρατίας,το δικαίωμα εκλεγειν είναι για αυτούς υπόθεση αλλονών! Οτι τσιμπήσουν από τη διαδικασία κυνικά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΝΆΣΑΙ ΚΑΛΆ ΓΙΑΥΤΌ ΚΑΤΑΣΤΡΆΦΗΚΕ Η ΕΛΛΆΔΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΛΥΠΆΜΑΙ. ΑΝΤΕ ΓΙΑ.

      Διαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;