Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Το τέλος της Ασφάλισης.

Check out this SlideShare Presentation:

7 σχόλια:

  1. Tην ταινία Soylent Green την έχει δει;

    E, έτσι. Στα 65 ευθανασία και μετατροπή των πτωμάτων σε πράσινες σοκοφρέτες για να φάει η πλέμπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πως τα αναβάζεις αυτά;
    μπορείς να μου δώσεις μια συμβουλή;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επειδή ορισμένοι κάνουν σαν να μην καταλαβαίνουν που πάμε όσον αφορά στο σύστημα ασφάλισης, δείτε τι γράφεται σε πηγές που καθορίζουν τις τύχες του σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως για παράδειγμα η ISSA*.
    Τι ειπώθηκε στα πρόσφατα συνέδρια που οργανώθηκαν για το ζήτημα ...

    Ακόμη δείτε την παρουσίαση (ppt) που επισυνάπτεται. Πρόκειται για τις απόψεις του υπεύθυνου για τα οικονομικά της ISSA, ο οποίος αναφέρεται στο Ολλανδικό σύστημα συνταξιοδότησης (Η διαφάνεια υπ' αρ. 6, είναι "όλα τα λεφτά"...).
    Επίσης, δείτε τι ισχύει σε άλλες χώρες όσον αφορά στην ηλικία συνταξιοδότησης, γιατί μάλλον άλλα ακούγονται από κάποια σαίνια εδώ στην Ελλάδα...

    Τέλος, δείτε το αρχείο pdf, που αναφέρεται και πάλι στην Ολλανδία (μια χώρα με αποτελεσματικό σύστημα) και ειδικότερα τι ισχύει στην ασφάλιση υγείας της χώρας.
    Εάν θέλετε να επικεντρώσετε σε ορισμένα σημεία, καλό θα είναι να μην παραλείψετε τις σελίδες 14 και 16 (με κόκκινο τετράγωνο), όπου θα διαβάσετε τι ίσχυε και τι ισχύει (πριν και μετά την τελευταία μεταρρύθμιση).


    * International Social Security Association (ISSA)
    The International Social Security Association (ISSA) is the principal international institution bringing together social security agencies and organizations.
    The ISSA’s aim is to promote dynamic social security as the social dimension in a globalizing world by supporting excellence in social security administration.
    Founded in 1927, the ISSA Secretariat has its headquarters at the International Labour Office, in Geneva.


    Social Security amid the Global Crisis: National Responses to the Challenges of the Day
    http://www.issa.int/aiss/News-Events/Events/Social-Security-amid-the-Global-Crisis-National-Responses-to-the-Challenges-of-the-Day
    •Conference
    http://mail.gfss.kz/en/Konferenciya/
    •Draft Recommendations
    http://mail.gfss.kz/en/Konferenciya/Proekt_rekomendacii_konferencii/Proekt.php
    •Speeches and Articles
    http://mail.gfss.kz/en/Konferenciya/Tezisy_i_Doklady/index.php

    Μερικοι πιο ψαγμενοι μπορουν να κανουν παππαδες μ'αυτα τα στοιχεια' ας τα αξιοποιησουν οι πιο φιλικοι στη νεα τεχνολογια κι ας τα ανεβασουν ψστε να ειναι πιο ευπεπτα (τακουσες Λαμπαδαριε ; α εσυ με πια αναταση εισαι;)
    Αποστόλης Κωνσταντής
    Ευαγγελισμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Will Greece ever be happy again? Ενα πολύ ενδιαφέρον ερώτημα που βρίσκετε σε βιντεο στο nassokappa.com/weblog
    Σας υπενθυμίζω ότι ο Ρέππας έχει ξαναπεράσει ασφαλιστικό σε Μουντιάλ.
    Πολσεμαν θα τα μελετήσω.
    Ανγετα γίνε μέλος στο slideshare τόχω προτείνει και στον Κλέαρχο γιατί δύο μόνο Ελληνες και 2 Κύπριοι δραστηριοποιούνται και το περιθώριο είναι τεράστιο. Εχω εντοπίσει και 4 ελληνες εκπαιδευτικούς και ένα φαρμακοασχολούμενο αλλά μάλλον περιστασιακά. Φκιάχνεις .pps στο power point kai μετά upload σε μια κοινότητα 70.000 ξαγμένων. Δες από τα group που συμμετέχω τον πλούτο ενδιαφερόντων συν τα οικολογικά που σε συναρπάζουν...........
    Τόλη αυριο θάρθω Ευαγγελισμό θα τα πούμε από κοντά.Υπερπολυτιμες οι συνδέσεις που μας παραθέτεις.
    Κάθησα που λες και χάλασα ώρα διαβάζοντας τις 10 τελευταίες ομιλίες του Κουβέλη, και ένοιωσα ένα τεράστιο κενό από τις κενολογίες περι ανανέωσης. Αυτό γίνεται δεν εξαγγέλεται απλά ένα κομματίδιο του ΣΥΝ παίρνει θέση και λέει στο σύστημα ότι είναι παρόν.Γλυτώσαμε και την Ρεπούση που συντόνιζε 27-4 την εκδήλωση επαφής οικολόγων της κας Βασιλάκου και του όμορφου στο πολιτικό μνημόσυνο του Παπαγιαννάκη.
    Οφείλω τα σλαιτσ 17,29,30 που είναι αρχεία excel σαν φωτό στα σλαιτσ ίσως σε νεώτερη ανάρτηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν μια εικόνα είναι χίλιες λέξεις.....τότε πως γίνεται με πενήντα εικόνες να λέγονται περισσότερες από 50000;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Νίκο η ανθρωποφαγία του νεοφιλελευθερου ΠΑΣΟΚ εκδηλώνεται ανοιχτά πιά με τα δυο νομοσχέδια ασφαλιστικό και εργασιακό. Εργάζονται εις βάρος του κόσμου της εργασίας και υπερ μιας δράκας απατεώνων με επικεφαλής το Δασκαλόπουλο και το Μίχαλο.Ο πραγματικός επιχειρηματίας που έχει διαλέξει για εργαζόμενό του κάποιον 20 χρόνια σίγουρα ξέρει τι κεφάλαιο είναι για την επιχείρησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;