Κυριακή 27 Σεπτεμβρίου 2009

Berlin Zoo

Check out this SlideShare Presentation:
Σχετικά
1. WAZA


ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΕΡΜΑΝΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ 2009

5 σχόλια:

  1. Με ρωτούν τι στο καλό μέπιασε προεκλογική περίοδο και τόρριξα στους ζωολογικούς κήπους. Κοινωνια είμαι και σου μοιάζω. Μη μου πείτε ότι εκτός από διασκέδαση σε ένα ζωολογικό κήπο δεν είναι περιβάλλον για περισυλλογή και παρατήρηση της φύσης γύρω μας. Εχουμε την ψευδαίσθηση ότι ελέγχουμε αυτούς τους άγριους σταρ των παιδιών που κολυμπούν , τρέφονται, αναπαυονται , αναπαράγονται μπροστά μας μέσα σε ελεγχόμενο περιβάλλον κλουβί τους. Οπως οι επικοινωνιολόγοι και οι πολιτικάντες κατευθύνουν προσδοκίες και επιλογές προεκλογικά και μετά έρχεται ο λογαριασμός επί 4ετία. Οι 3 zoo (Vienna, Berlin, Amsterdam)που ασχολήθηκα ως τα τώρα είναι έντιμοι προπληρώνεις 15-17 ευρώ για 6ωρη απόλαυση πολλαπλών ενδιαφερόντων. Μη τους χάσετε....
    Στον προεκλογικό ζωολογικό κήπο τις αγριότητες τους τις πληρώνεις αναπάντεχα μετά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έχοντας επισκευτεί τον κήπο μια μέρα προς το χειμώνα απεκόμισα ένα συναίσθημα λύπης για όλα αυτά τα ζώα τα μεταφερμένα σε ένα περιβάλλον τόσο έξω από το φυσικό τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Π ρ ό σ κ λ η σ η
    Υγειονομικοί αλλά και...φίλοι της υγείας
    συναντιόμαστε σε μια χαλαρή βραδιά για ποτό και συζήτηση,
    με την ευκαιρία της υποψηφιότητας του γραμματέα της
    Νομαρχιακής Υγείας Αθήνας, Γιάννη Μπασκόζου, στο
    ψηφοδέλτιο της Β! Αθήνας,

    τη Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου από τις 9 το βράδυ και μετά
    στο Salero, Βαλτετσίου 51, στα Εξάρχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γρηγόρης Καλομοίρης28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 10:43 μ.μ.

    Ισχυρός ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 4ης Οκτώβρη.

    Γιατί η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή ριζοσπαστική και παρεμβατική αριστερή αντιπολίτευση, που θα βάζει μεγάλα εμπόδια στα αντεργατικά πολιτικά σχέδια, θα προβάλλει εναλλακτικές λύσεις και θα δυναμώνει την ελπίδα για μια ριζική αλλαγή των κοινωνικών συσχετισμών.


    Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει την πείρα, τη θέληση και τη μαχητικότητα να προωθήσει ένα εναλλακτικό σχέδιο για τη χώρα, σύμφωνα με τις πραγματικές ανάγκες και τα συμφέροντα όσων πλήττονται από την αντιλαϊκή πολιτική του διομματισμού.


    Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ στάθηκε πάντα στην πρωτοπορία των αγώνων για την προστασία της Δημόσιας Εκπαίδευσης, της Υγείας, του Περιβάλλοντος, της Κοινωνικής Ασφάλισης και των εργατικών δικαιωμάτων.


    Γιατί ψηφίζοντας ΣΥΡΙΖΑ ενισχύεις τη δική σου δύναμη.

    Ανοίγεις ένα παράθυρο στην ελπίδα για μια καλύτερη, πιο δίκαιη κοινωνία.


    Ο Γρηγόρης Καλομοίρης υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β΄ Αθήνας



    Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1954.
    Διατέλεσε γενικός γραμματέας του πρώτου μεταδικτατορικού συλλόγου φοιτητών της Φυσικομαθηματικής του Πανεπιστημίου Πατρών.
    Εντάχθηκε στο Κ.Κ.Ε. το 1974. Από το 1989 μέλος του Συνασπισμού και από το 1993 μέλος της Κ.Π.Ε.
    Διατέλεσε επί σειρά ετών πρόεδρος, αντιπρόεδρος και γ. γραμματέας της ΟΛΜΕ.
    Είναι Δημοτικός Σύμβουλος Χαλανδρίου με την «Αντίσταση με τους Πολίτες του Χαλανδρίου» και μέλος του Δ.Σ. του Κοινωνικού Πολύκεντρου της ΑΔΕΔΥ.
    Συμμετέχει ενεργά στους αγώνες για τα δικαιώματα των εργαζομένων, για την υπεράσπιση των ανθρώπινων και κοινωνικών δικαιωμάτων και την αλληλεγγύη με τους αγωνιζόμενους λαούς του κόσμου.
    Συμμετείχε στο κίνημα ενάντια στη «μεταρρύθμιση Αρσένη» και στους δυναμικούς αγώνες των εκπαιδευτικών το 1988, το 1997 και το 2006.
    Βρέθηκε πάντα στο πλευρό εργαζομένων, φοιτητών και μαθητών που διώκονταν για την κοινωνική και συνδικαλιστική τους δράση.
    Συνέβαλε με τη δράση του, ως πρόεδρος της ΟΛΜΕ, στη μεγαλειώδη νίκη του εκπαιδευτικού κινήματος που ανέτρεψε τα σχέδια του δικομματισμού για την αναθεώρηση του άρθρου 16 του Συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Extremely Good Blogpost. Would you mind if I take a little snippets of your write-up and of course link it for your blogposts?? Martin , auto insurance california

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;