Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2010

Ποιοί πληρώνουν τον ψεύτικο συναγερμό πανδημίας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας;;


-----Γιατί άλλαξαν τα κριτήρια πανδημίας τον Απρίλη 2009 από τον ΠΟΥ;;;
-----Που θα λογοδοτήσει, ποιός θα πληρώσει τον λάθος συναγερμό για Η1Ν1;;
-----Πόσο φούσκωσαν τα στοιχεία πληγέντων εδώ παπαγάλοι φαρμακευτικών πολυεθνικών συμφερόντων;;; Και τι έλεγαν οι τάχα ειδήμονες γιατροί των τηλεπαραθύρων;;
------Μήπως δεν είμαστε ικανοί ούτε να μετράμε νεκρούς;; Μόνο να πετάμε εμβόλια (τάχα απαραίτητα);;
-----Με τι σκεπτικό ο προηγούμενος υπουργός υγείας χρέωσε τη χώρα παραγγέλνοντας 16πλάσια ποσότητα εμβολίων από χώρες με ιδιο πληθυσμό όπως το Βέλγιο, η Τσεχία και η Πορτογαλία;;


΅Μέλη του Συμβουλίου της Ευρώπης ζητούν τη σύσταση επιτροπής που θα εξετάσει «την απειλή για την υγεία από τις ψευδείς πανδημίες», έπειτα από καταγγελίες ότι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας έκανε λάθος να κηρύξει συναγερμό για τη νέα γρίπη Η1Ν1. Το θέμα θα συζητηθεί στα τέλη Ιανουαρίου στο Στρασβούργο, δήλωσε την Πέμπτη ο Βόλφγκανγκ Βόνταργκ, μέλος του Συμβουλίου της Ευρώπης και επιδημιολόγος.
Ο Βόνταργκ είχε δεχθεί σφοδρές επικρίσεις όταν υποστήριξε ότι ο ΠΟΥ κήρυξε λανθασμένα πανδημία «υπό την πίεση των εργαστηρίων». Ο Γερμανός σοσιαλιστής θέλει το Συμβούλιο της Ευρώπης να ζητήσει από τα
μέλη του να διενεργηθούν «έρευνες για τις επιπτώσεις της [κατάστασης] πανδημίας και του κόστους της σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο».Σε κείμενο που υπογράφεται από βουλευτές δέκα χωρών, ο Βόνταργκ αναφέρει ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες «υποκίνησαν την κατασπατάληση πόρων που προοριζόταν για την υγεία, προς όφελος αναποτελεσματικών στρατηγικών εμβολιασμού» και «εξέθεσαν χωρίς λόγο εκατομμύρια υγιείς ανθρώπους στους κινδύνους των άγνωστων παρενεργειών των εμβολίων, που δεν ήταν επαρκώς δοκιμασμένα».
Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ/Γαλλικό΅


Σχετικά

1.
Was Swine Flu A False Pandemic?
2.
EU to probe pharma over “false pandemic”
3.
Does virus vaccine increase the risk of cancer?
4. "This "Panemic" is one of the greatest medical scandals of the century"
5. http://www.information.dk/219754 (δανέζικα)
6. Sub Commitee on Health. PACE. Parliamentary Assembly Council of Europe.

8 σχόλια:

  1. Πίσω από την εμπορευματοποιημένη Υγεία σίγουρα κρύβονται μεγάλα πολυεθνικά συμφέροντα, μεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις.

    Αυτό πάλι από μόνο του δημιουργεί σύγχυση στον κόσμο, με την έννοια ότι το κριτήριο για την παραγωγή ενός εμβολίου σήμερα, παγκόσμια, δεν είναι οι ανάγκες του κόσμου σε εμβόλια, αλλά οι ανάγκες κερδοφορίας της κάθε φαρμακοβιομηχανίας που έχει στα χέρια της αυτό το εμβόλιο.

    Έτσι λοιπόν, απ' τη μια πλευρά, ναι υπάρχουν δυνατότητες για να παραχθεί ένα εμβόλιο το οποίο θα βοηθήσει τον κόσμο. Απ' την άλλη, αυτός που έχει στα χέρια του και την έρευνα και την παραγωγή του εμβολίου και τη διάθεσή του είναι το κεφάλαιο το οποίο μόνο κριτήριο έχει το κέρδος και όχι τις ανάγκες σε εμβόλια.

    Και ο ΠΟΥ άλλωστε, γι αυτό ακριβώς δημιουργήθηκε. Να δουλεύει προς όφελος των πολυεθνικών του φάρμακου. Να στοχοποιεί τους υγιείς και να αρμέγει τις οικονομίες προς όφελος των πολυεθνικών…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος θα πληρώσει; Εμείς φυσικά!
    Εκείνοι πληρώνονται πάντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διάβασα κι εγώ σχετικές ανακοινώσεις-ειδήσεις. Δεν ξέρω γιατί αποφάσισαν να μιλήσουν για πανδημία (η χειμερινή κιαλοκαιρία δεν υπήρχε στην Ευρώπη ή τις ΗΠΑ). Σίθγουρα υπήρχε κίνδυνος και βέβαια ο νέος ιός είναι ισχυρότερος από τον κοινό. Και φυσικά πάντα οι εταιρείες θέλουν να βγάλουν χρήματα. Ωστόσο, ο πανικός είναι τεχνητός και τούτο φάνηκε νωρίς (μέσα στη θερινή ραστώνη).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @Aliata
    Είναι πολλά τα λεφτά αγόρι. Το παγκόσμιο εμπόριο αφορά 40 τρισ δολλαρια ετησίως και το 65% εξ αυτών κινείται αφορολόγητα σε φορολογικούς παραδείσους έξω από κοινωνικό κράτος και έλεγχο. Αυτό λέγεται καπιταλισμός, με ανώτατο στάδιο τον ιμπεριαλισμό δηλ την δικτατορία των λίγων πολυεθνικών πάνω στη φύση, το περιβάλλον τα μέσα παραγωγής, το εποικοδόμημα,μμε ,παιδεία, τέχνη κλπ τον κόσμο της εργατικής τάξης Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥς ΨΗΦΊΖΕΙ Ή ΤΟΥς ΑΝΕΧΕΤΑΙ.
    Ενίοτε η επανάληψη είναι χρήσιμο πράγμα ιδίως όταν έχουμε να κάνουμε με πολυεθνικές φαρμάκου που δίνουν 32 δισ δολάρια ετησίως για έρευνα και 58 δισ για διαφήμηση..........
    Αν ξαναδιαβάσει οποιος Ασκληπιάδης τον όρκο του Ιπποκράτη σαφώς αναφέρεται ο ΅μπαμπάς΅ στις κατασκευασμένες ανάγκες που καλλιεργεί ο ρόλος του γιατρού σε αυτό τον ευαίσθητο τομέα.
    Τα επιστημονικά δεδομένα για αποτελεσματικότητα εμβολιων γρίππης σταματούν φυσικά στο 2005 και περιλαμβάνουν αποτελεσματικότητα 58%.
    Ευτυχώς για την υγειά μας υπάρχουν τα πορτοκάλια με τη βιταμίνη C και η φυσική ανοσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Alataki
    Μεγάλη μπουκιά φάε αλλά μεγάλη κουβέντα μη λές. Οχι ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΛΟΙ, είναι ειδοποιός η διαφορά. Υπάρχουν άτομα στην Ελληνική πραγματικότητα που δεν πληρώνουν γενικώς και δεν είμαστε εμείς. Εμείς καθόμαστε ουδετοποιημένοι, χαζοχαρούμενοι, θεατές και βλέπουμε τα λογείς λόμπυ ταξιτζήδων και βενζινάδων ,να μην πιάσω φορτηγατζήδες που δεν πληρώνουν.....δεν κόβουν απόδειξη.
    Σύμφωνα με στοιχεία της χθεσινής Καθημερινής πληρώνουν φόρο το 53% των Ελλήνων, ξέρετε ιδιως μισθωτοί ,συνταξιούχοι, το αντίστοιχο των χωρών του ΟΟΣΑ ΕΊΝΑΙ 61%. Αντίστοιχα τα ποσοστά σε απόδοση ασφαλιστικών εισφορών, σε απόδοση ΦΠΑ. Με τις πλέον συντηρητικές εκτιμήσεις 25% παραοικονομία στη χώρα, δηλ γ"μούν και δεν πληρώνουν,λίγο σεβασμό στα ευαγή μπουρδέλα.......Το αντίστοιχο ποσοστό ΟΟΣΑ είναι 13% στις ΗΠΑ 7,3% και Αυστρία,Δανία 8%
    Εχουμε να λύσουμε και αστικοδημοκρατικά προβλήματα και άλλες αδικίες εκτός της βασικής αντίθεσης κεφάλαιο εργασία που αναφέρομαι στο απο πάνω σχόλιο.
    @ Δείμο
    Δεν είναι σίγουρο ότι ο νέος ιός ευθύνεται για τόσους θανάτους. Τα στοιχεία σε Νότιο ημισφαίριο ,Αγγλία, Γερμανία άλλα δείχνουν...
    Στη χώρα μας έχουμε χειρότερες μάστιγες τα τροχαία, τα εργατικά ατυχήματα, τον καρκίνο από διατροφικά σκάνδαλα,την παχυσαρκία, το τσιγάρο, τους 80.000 τοξικομανείς, το AIDS και λογείς άλλες σοβαρότερες φθορές υγείας που κάνουμε την πάπια σε κονδύλια και κρατική μέριμνα εννοώ......
    Τα εμβόλια είχαν υψηλό ποσοστό προώθησης από τους ΅προθύμους΅ ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τουλάχιστον εμείς είμασταν μπροστά!

    Τα είπαμε απο την πρώτη μέρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Hi-ya im new on here, I stumbled upon this board I have found It exceedingly accessible & it has helped me so much. I hope to contribute and support others like it has helped me.

    Thank You, See You About.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;