Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2007

10-ΠΕΡΙ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ


e — ΕΠΙΛΟΓΕΣ.Νο 10
1.- Σας επισυνάπτω αποσπάσματα ομιλίας του Ν. Κακλαμάνη της 1-02-06 για διόρθωση της προαναφερθείσης σε email ατυχούς διατύπωσης νόμου για το ασφαλιστικό των εργαζομένων στα Νοσοκομεία.(έγινε αναβολή της στάσης εργασίας της ΠΟΕΔΗΝ για το ίδιο θέμα) Ας το παρακολουθήσουμε το θέμα.
2.- Το προσχέδιο νόμου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Υγείας, . Ανοίγει διάλογος επ’ αυτού.
3.- Σας αποστέλλω 5 ξεχωριστά κείμενα για τη εξαγγελθείσα πρόσφατα Αναθεώρηση του Συντάγματος του καθηγητή κ. Μπέη (τονίζει τις αρετές της Δημοκρατίας μας),του κ. N. Κωνσταντόπουλου (στοιχειοθετεί τα πολιτικά μας ελλείμματα), του Χρ. Γιανναρά για τα μη κερδοσκοπικά ιδιωτικά Πανεπιστήμια, και των δημοσιογράφων της "Ε" Γιώργου Βότση (εντοπίζει στο ακαταδίωκτο των βουλευτών) και Γιάννη Παρασκευόπουλου (θέτει το εφικτό και θεμιτό του χωρισμού εκκλησίας και κράτους)
4.- Ψάχνουν κοριούς στα άχυρα. Ακούστε τα τρία spot του ΣΚΑΙΡΑΔΙΟ κάνοντας κλικ στο:
http://www.skairadio.gr/
5.- Επειδή ζεσταίνεται το κλίμα των δημοτικών εκλογών δείτε την υποβολή υποψηφιότητας του Λαμπρούκου στο:
http://lamproukos.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Τα αριθμημένα 1-9 αφορούν την περίοδο 23-3-2005 έως και 22-1-2006 με μεμονωμένα άρθρα και επιλογές δημοσιευμάτων χωρίς πολλά επισυναπτόμενα και αριθμό αποδεκτών του Newsletter από 90-317.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σε αυτό το μικρό τόπο μπορείτε ευκολα να ξεχωρίσετε τους εθνικούς νταβατζήδες από τους εθνικούς μπεταντζήδες;;